Ervaren nanny aan huis in Stadskanaal

Ervaren nanny aan huis in Stadskanaal.


Ervaren nanny aan huis in Stadskanaal

Opleiding: SPW 3 Sociaal Pedagogisch Werk
EHBO voor kinderen
Rijbewijs en Auto: Ja

Beste ouders,

Mijn naam is Miranda  en ik ben 39 jaar. Samen met mijn partner en dochter woon ik in Stadskanaal.

Ik wil graag als nanny werken en voor uw kinderen zorgen. Ik kom graag bij u thuis, omdat het niet meer haalbaar is om bij mij thuis op hele jonge kinderen te passen.

Het werken met kinderen vind ik ontzettend leuk, omdat het fijn is om een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling en opvoeding van kinderen. Het is elke dag weer leuk om te beleven hoe kinderen de wereld ontdekken en zich veel dingen eigen te maken.

Ik bied kinderen structuur, regelmaat, rust en geborgenheid. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig en vertrouwd voelen bij je. De kinderen moeten zichzelf kunnen blijven. Ik vind het leuk om met de kinderen activiteiten te doen, zoals knutselen, zingen, voorlezen, samen spelletjes doen. Lekker buiten spelen. Een uitstapje maken naar het bos of speeltuin. De kinderen moeten het leuk vinden dat jij er bent en dat we het samen gezellig hebben.

Ik ben een sociale, betrouwbare, zorgzame en geduldige vrouw. Daarnaast beschik ik over een goed inlevingsvermogen en heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Graag zal ik mijn enthousiasme in een persoonlijk gesprek nader toelichten.

Miranda

Neem contact op