Zoekt u een ervaren nanny, gastouder aan huis voor de omgeving Groningen?

Nanny, oppas aan huis beschikbaar voor de omgeving: Groningen, Veendam, Winschoten, Haren


Beschikbaar       : Alle dagen in overleg
Opleiding            : Verpleegkundige niveau 4, MBO
Doelgroep          : Kinderen van 0 tot 12 jaar.
Rijbewijs             : Ik beschik over een auto en rijbewijs.
Werkveld:           : Groningen, Veendam, Winschoten, Haren e.o.
Ervaring              : Ja,  voor mijn werk bij Buurtzorg heb ik een poos op een meisje gepast (destijds was ze 5 jaar), met beperkingen. Dit meisje had verschillende beperkingen. Het meisje had ook een sonde en had een spraakstoornis. Tijdens mijn werk paste ik een middag of een dag op dit meisje en deden we verschillende activiteiten. Dit vond ik erg leuk. 

Dag ouder(s),

Mijn naam is Melanie, ik ben 22 jaar en ik woon in Winschoten. Momenteel werk ik als wijkverpleegkundige bij de Buurtzorg voor 20 uur per week. Dit doe ik graag maar zou er al heel lang graag iets bij doen wat te maken heeft met kinderen. Ik heb veel op kinderen gepast waaronder mijn nichtjes, waar ik altijd volop van genoten heb. Ik kan mijn dagen wel aanpassen maar moet in overleg ivm. ander werk.

Het oppassen aan huis lijkt mij heel leuk omdat de kinderen in hun eigen omgeving zijn en zich in alle tijden op hun gemak voelen, dit vind ik erg belangrijk. Zelf heb ik het altijd al heel leuk gevonden om dingen te ondervinden met kinderen zoals wandelen, spelen, knutselen, sportieve activiteiten of naar de speeltuin en/of kinderboerderij te gaan. Ook vind ik het belangrijk dat ik kinderen wat kan bij brengen. 
 
Ik zal mezelf graag verder voorstellen in een persoonlijk gesprek. U kunt contact opnemen met Mamaloe voor een kennismaking of meer informatie over nanny-care in Groningen en omgeving.

Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet,

Melanie

Neem contact op