Gastouder aan huis, nanny beschikbaar in de omgeving Groningen

Gastouder aan huis gezocht in Winsum of omgeving Groningen?


Beschikbaar: per direct op divsere dagen
Opleiding: MBO
Werkveld: Groningen, Winusm, Aduard, Zuidhorn en omgeving

Hallo ouders/verzorgers,

Mijn naam is Adrianne en woonachtig in het leuke dorpje Winsum (nabij Groningen).
In 2015 heb ik mijn opleiding SAW richting Maatschappelijke Zorg afgerond. Tijdens mijn opleiding heb ik bij diverse stageplekken gewerkt. Hier kwam ik in aanmerking met veel verschillende kinderen die allen even bijzonder waren. 
Werken met jongeren en kinderen geeft mij energie en ik vind het leuk om op een creatieve wijze activiteiten te ondernemen met kinderen. Naast mijn studie ook veel praktische ervaring opgedaan, zo heb ik o.a. gewerkt als ambulante hulpverlening als vrijwilliger. Momenteel werk ik parttime als begeleider bij een vakantie –logeeropvang voor kinderen (4 t/m 18 jr.) met ontwikkeling –en gedragsproblematiek.
Waarom werk ik graag met kinderen? Een vraag die me vaak gesteld wordt en soms lastig uit te leggen is. Het is gevoelsmatig. Hun kijk op de wereld, hun spontaniteit en enthousiasme, daar kan ik intense van genieten. Want elk kind is uniek! 
Ik doe mij werk dan ook met veel plezier en gedrevenheid.
Ik ben graag actief bezig met de kinderen; lekker een spelletje doen, puzzelen, knutselen, zingen/dansen…Ik ben er voor in! Ook gezellig met elkaar een praatje maken, kopje thee of ranja erbij. Deze momentjes vind ik ook belangrijk. Wat voor activiteit we ook doen, als de kinderen er plezier in hebben, geniet ik ook.
Als er tijdens werktijd huishoudelijke klusjes gedaan moet worden is dat geen probleem. Ik help graag een handje mee!
Bent u opzoek naar een energieke oppas die flexibel beschikbaar is. Ik kom mij graag in een persoonlijk gesprek voorstellen. 

Hopelijk tot snel en wie weet tot gauw!

Met vriendelijke groet,
Adrianne

Neem contact op