Oppas aan huis gezocht in Groningen?

Nanny, gastouder aan huis voor de omgeving: zuidhorn, aduard,opende, eelde, roden.


Oppas aan huis uit Surhuisterveen, werkzaam in de omgeving Groningen. Friesland: Zuidhorn, Aduard,Opende, Eelde, Roden, Drachten, Marum etc.
Beschikbaar: Verschillende dagen ( voor actuele beschikbaarheid graag even contact opnemen) Weekenden en avonden zijn in overleg bespreekbaar.
Flexibel: ja
Opleiding: MBO niv. 4
Werkervaring: ja, o.a. diverse jaren als nanny gewerkt via Gastouder en Nanny-service Mamaloe
Voorkeur werkveld: Groningen, Roden, Drachten, Zuidhorn, Aduard,Opende, Eelde, Bakkeveen e.o.
Voor:kinderen van 0 - 12 jaar
Rijbewijs: ja, en auto.
Huishoudelijke taken: ja, geen probleem.

Dag papa's en/of mama's, 

Mijn naam is Rina en ik woon in Surhuisterveen. Ik heb mijn diploma als pedagogisch medewerker behaald. Hierna ben ik gaan werken in de kinderopvang, als invalkracht en met een aantal vaste dagen. Door mijn invalwerk heb ik veel ervaring met kinderen in alle verschillende leeftijden. Ook ben ik  gastouder aan huis in bij een gezin, in dit gezin zorg ik voor twee kindjes van 1 en 3 jaar.

Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij een gastouder, in de kinderopvang op een peutergroep en in de kinderopvang op een babygroep. Verder pas ik van jongs af aan al vaak op bij verschillende gezinnen op kinderen van 0-10 jaar. Ik heb dus ervaring met baby's maar ook met het jonge kind.
 
Tijdens mijn werk geniet ik erg van de kinderen; de ontwikkelingen, de mooie en grappige momenten en hoe het kind als individu is; ieder kind is uniek met een eigen mooie persoonlijkheid. Verder doe ik graag leuke dingen met de kinderen: knutselen, spelletjes, liedjes zingen, voorlezen, lekker aan de wandel of samen een dagje weg.

Naast de zorg voor uw kind(eren) zijn huishoudelijke taken verrichten ook geen probleem voor mij.

Wanneer u geïnteresseerd bent of nog vragen heeft hoor ik graag van u. Zoekt u een gastouder aan huis in de omgeving Bakkeveen, Roden, Drachten, Zuidhorn, Aduard,Opende, Eelde?  

U kun contact op nemen met Mamaloe!

Hartelijke groet, Rina
Nanny aan huis uit Surhuisterveen

Neem contact op