Oppas aan huis gezocht in Groningen?

Nanny beschikbaar uit de omgeving Buitenpost/Kollum, Burgum, Dokkum, Drachten, Leeuwarden, Groningen, Zuidhorn, Leek en Surhuisterveen.


Nanny gezocht in de omgeving  Buitenpost/Kollum, Burgum, Dokkum, Drachten, Leeuwarden, Groningen, Zuidhorn, Leek of Surhuisterveen?
Beschikbaar: maandag, dinsdag donderdag en vrijdag. (voor vragen kunt u mij mailen).
 Opleiding: MBO Onderwijsassistent en HBO Maatschappelijk Werk
 Werkveld: Omgeving Buitenpost/Kollum, Burgum, Dokkum, Drachten, Leeuwarden, Groningen, Zuidhorn, Leek en Surhuisterveen.
 Auto: ja
 Huishoudelijke taken: ja

 Mijn naam is Fokje Aafke en ik ben 24 jaar. Ik ben woonachtig in Zwagerbosch en ben in bezit van een eigen auto.

Het lijkt me geweldig om nanny te mogen worden van uw kind(eren). Het is belangrijk om goed contact te onderhouden met de ouders. Ik wil weten wat voor structuur de ouders geven aan de kinderen. Door dit te weten kan ik het dagritme bevorderen voor de kinderen. Buiten de communicatie om vind ik het belangrijk om consequent te zijn ten opzichte van de kinderen en ze een luisterend oor te bieden. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ik ze een veilige leer en leefomgeving kan schenken. Dit doe ik door in gesprek te gaan met de kinderen en door leuke activiteiten aan te bieden. Het is belangrijk om geduld te hebben met kinderen. Ze begrijpen dingen niet meteen en hebben af en toe extra uitleg nodig.

Ik ben in bezit van een auto. Dus zoekt u een nanny in de omgeving Buitenpost/Kollum, Burgum, Dokkum, Drachten, Leeuwarden, Groningen, Zuidhorn, Leek, Roden en Surhuisterveen? Dan houd ik me aanbevolen!

 Als u nog vragen heeft, dan hoor ik het graag.
 Hartelijke groet,
 Fokje Aafke

Neem contact op