Gastouder, nanny aan huis gezocht?

Gediplomeerde en enthousiaste oppas aan huis gezocht in Groningen, Roden, of Zevenhuizen?


Beschikbaar: Maandag t/m vrijdag
Opleiding: HBO PABO
Werkervaring: 8 jaar
Beschikbaar in de omgeving van: Groningen: Doezum, Roden, Zuidhorn, Zevenhuizen, Doezum ,Grootegast
Doelgroep: kinderen van 0-12 jaar
Rijbewijs/auto: Ja, beide

Beste ouder(s),

Mijn naam is Milouen ik ben 28 jaar. Ik ben afgestudeerd aan de PABO. Een aantal jaren heb ik invalwerk gedaan op verschillende basisscholen. Dit onzekere werk was niet helemaal mijn ding dus ben ik op zoek gegaan naar iets anders. Ik kwam terecht op een buitenschoolse opvang waar ik jaren met veel plezier heb gewerkt. Wegens bezuinigingen moest ik hier helaas weg. Dit was het moment voor mij om als gastouder te beginnen! Ik heb ongeveer een jaar kinderen opgevangen in mijn eigen huis. Toen ik zwanger raakte van de tweede ben ik hiermee gestopt. Ik wil graag als ik thuis ben mijn aandacht aan mijn eigen kinderen kunnen geven. Wanneer er meerdere kinderen zijn gaat dat lastiger. Daarom heb ik na de zwangerschap besloten om gastouder aan huis te worden. Het werk als gastouder wilde ik graag voortzetten, dus vond ik dit een goede oplossing. Ik vind het werken als gastouder leuk omdat ik het fijn vindt om in de huiselijke sfeer met kinderen te zijn. Ik vind dit persoonlijk een erg goede manier voor kinderen om opvang te bieden. Kinderen kunnen lekker in hun eigen huis blijven, hebben hun eigen spullen om zich heen en kunnen eventueel met vriendjes/vriendinnetjes spelen.

Ook een bezoekje brengen aan de kinderboerderij of gewoon een boekje lezen of een spelletje doen is natuurlijk fijn. Ik vind het leuk om actief bezig te zijn, maar gun kinderen ook hun rustmomentjes.

Wat ik het allerbelangrijkste vind bij het bieden van opvang is dat de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen bij mij. Kinderen zouden met alles bij je moeten durven en kunnen komen. Ik voel mij een goede gastouder wanneer ik dat kan bereiken. Wanneer de basis goed is, zal de rest vrijwel vanzelf gaan.

Heeft u interesse en wilt u vrijblijvend kennismaken, dan kunt u contact opnemen met Gastouderservice en Nanny-service Mamaloe!

Lieve groet, 
Milou

# oppas aan huis Groningen, Kinderopvang aan huis Groningen, Nanny Groningen

Neem contact op