U zoekt een enthousiaste oppas aan huis met ervaring?

Gastouder aan huis beschikbaar in de omgeving Grootegast, Zuidhorn, Grijpskerk, Aduard


Gastouder/nanny, Grootegast en omgeving
Beschikbaar: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
Opleiding: Verzorginsassistente
Cursussen: Kinder- EHBO
Werkervaring: 5 jaar met kleine kinderen
Doelgroep: leeftijd 0 tot 12 jaar

Dag ouder(s),

Mijn naam is Harma en ik ben 47 jaar oud, ik woon in Grootegast en heb samen met mijn vriend, een samengesteldgezin in de leeftijd van 12 tot 20 jaar. Ik wandel graag met onze hond houd van lezen en luister graag naar muziek.

Ik heb de afgeholpen 5 jaar als vrijwilliger in een gezin als oppas gewerkt en heb dat met heel veel plezier gedaan, omdat beide kinderen nu naar de basisschool gaan ben ik in het gezin niet meer nodig, maar door de ervaring die ik in dat gezin heb opgedaan lijkt het mij nu erg leuk, om als gastouder/ nanny te gaan werken.

Ik vind het leuk om oppas aan huis te verzorgen, omdat de kinderen in hun eigen omgeving kunnen zijn, waar ze zich op hun gemak kunnen voelen en je een hechte band met de kinderen opbouwt, zodat ze zichzelf goed kunnen ontwikkelen op hun eigen manier.
Het omgaan met kinderen geeft mij veel energie omdat kinderen heel onbevangen zijn, en de wereld op hun eigen unieke manier ontwikkelen en heel nieuwsgierig zijn, hierbij wil ik ze graag stimuleren, om op hun eigen manier de wereld te kunnen ontdekken.
Ik ga er graag met de kinderen op uit, om bijvoorbeeld met ze te wandelen of fietsen of naar de speeltuin te gaan, of thuis samen een boekje te lezen, knutselen of een spelletje te doen, maar ook af en toe rust te creëren als ze dat nodig zijn.
Mocht het wenselijk zijn om licht huishoudelijk werk te verrichten, dan ben ik daar zeker toe bereid.

Helaas ben ik niet in het bezit van een rijbewijs, maar ben ik zeker bereid om met de fiets of openbaar vervoer naar u toe te komen, en met de fiets of buggy uw kinderen van a naar b te brengen

Graag kom in een persoonlijk gesprek mij zelf voorstellen, wie weet tot ziens! U kunt contact opnemen met Gastouderservice Mamaloe voor nanny-care in de provincie Groningen en Friesland.


Met vriendelijke groet, Harma

 

Neem contact op