Oppas aan huis, nanny beschikbaar voor thuisopvang in Leek.

Nanny beschikbaar voor de omgeving: Leek, Omgeving Leek, Roden, Zevenhuizen, Boerakker, Grootegast, Tolbert, Marum, Zuidhorn enz.


Gastouder aan huis gezocht in Leek, Roden, Zevenhuizen, Boerakker, Grootegast, Tolbert, Marum of Zuidhorn
 Nanny/gastouder (aan huis) beschikbaar op: Maandag t/m zondag, ook in de avond.
 Werkveld: Omgeving Leek (Roden, Zevenhuizen, Boerakker, Grootegast, Tolbert, Marum, Zuidhorn enz. )
 Opleiding: Sociaal Pedagogisch Werker, niveau 4
 Doelgroep: Kinderen van 0-12 jaar.
 Rijbewijs: Ik beschik over een auto en rijbewijs.

Hallo Ouders/Verzorgers,

Mijn naam is Silvia en ik woon in Leek. Vanaf jongs af aan vind ik het al erg leuk om op te passen op kinderen en met ze bezig te zijn. Daarom heb ik de studie Sociaal Pedagogische Werker gevolgd en afgerond.
Ik heb gewerkt als nanny in het buitenland op een tweeling van 4 jaar met het down syndroom. Nu ik terug in Nederland ben wil ik graag weer als nanny werken. Verder heb ik veel ervaring door verschillende stage adressen tijdens mijn opleiding

Ik vind oppas aan huis erg leuk omdat ik me in de omgeving van de kinderen bevindt. Op die manier leer je de kinderen beter kennen en bouw je een hechte band op. Ik ben flexibel en erg behulpzaam. Ook heb ik mijn rijbewijs en een auto, daardoor kan ik makkelijk bij jullie thuis komen en kan ik uw kinderen naar school brengen of ophalen. Ik heb ervaring met de leeftijd van 0  tot 12 jaar.

Ik vind het belangrijk om activiteiten te doen met kinderen. Wat de activiteiten zijn hangt heel erg af van het kind. Ik toon belangstelling in wat het kind leuk vind, maar ik probeer ook om nieuwe activiteiten met de kinderen te doen. Dat kan zijn een knutsel activiteit, of als het weer het toestaat naar buiten. Ook is het fijn om even een boekje te lezen of te puzzelen. Ik vind het leuk om gitaar te spelen en wil dit graag delen met de kinderen door met de gitaar liedjes te zingen.

Voor mij is het erg interessant hoe kinderen zich ontwikkelen. Hier ben ik dan ook veel mee bezig. Elk kind ontwikkelt zich op zijn/haar eigen manier en hier houd ik rekening mee. Ik vind structuur belangrijk, daardoor weten de kinderen waar ze aan toe zijn.


Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met Mamaloe!

Neem contact op