Gastouder aan huis in Harlingen of Franeker gezocht?

Lieve, betrokken nanny aan huis is beschikbaar voor oppas bij u thuis in Harlingen, Franeker en omgeving


Beschikbaar: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. (ook flexibel)
Opleiding: MBO

Cursussen: EHBO 
Ervaring: Op kinderdagverblijven en peuterspeelzalen en als nanny, gastouder aan huis via Mamaloe
Doelgroep: Kinderen van 0 tot 12 jaar. (ook huiswerkbegeleiding indien gewenst)
Werkveld: Dongjum, Franeker, Harlingen, Dronrijp, Menaldum, Leeuwarden en omstreken.

Hallo ouders,

Mijn naam is Annie, 38 jaar en ik woon in Harlingen.Ik werk al jaren als gastouder, nanny aan huis en ben momenteel opzoek naar een nieuw gezin.

Ik ben in het bezit van een auto, waardoor ik zeer flexibel ben in te zetten. Ik ben een lieve en zorgzame gastouder. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich op hun gemak voelen bij mij en dat de ouders met een tevreden en goed gevoel hun kinderen bij mij kunnen achter laten. Verder onderneem ik graag activiteiten met de kinderen. Dit kan zowel binnenshuis als buitenshuis zijn. Ook vind ik het belangrijk om rust en regelmaat zichtbaar te maken naar de kinderen toe door bepaald routines aan te houden, voospel gedrag te vertonen.

Ik ontvang de kinderen niet in mijn eigen woning maar ik verzorg de opvang in de woning van de ouders. Dit betekent dat ik bij u over de vloer kom en dat ik als u dit wenst een handje mee kan helpen met huishoudelijke taken.

Iets wat me erg aanspreekt in het werken met kinderen is dat elke dag anders is en kinderen nooit een dag hetzelfde zijn.

Mocht u interesse of vragen hebben dan hoor ik graag van u! Ik kom mij heel graag aan u en de kinderen voorstellen. Zo kunnen we direct kjiken of er een klik is.

Hartelijke groet, Annie

# Gastouder aan huis  Franeker, Harlingen, Leeuwarden gezocht # Nanny Leeuwarden, Harlingen, Franeker # Kinderopvang in eigen huis.

Neem contact op