Gastouder aan huis gezocht voor de omgeving van Franeker of Harlingen?

Gastouder aan huis/ nanny gezocht in Franeker of Harlingen?


Beschikbaar: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. (ook flexibel) In overleg kan ik ook ingezet worden op avonden en in weekenden.       
Opleiding: Helpende zorg & welzijn, SPW
Cursussen: EHBO en BHV, beide met reanimatie.
Ervaring: Stages op kinderdagverblijven en peuterspeelzalen en oppasbaantjes.
Doelgroep: Kinderen van 0 tot 12 jaar. (ook huiswerkbegeleiding voor oudere kinderen gedaan, dit is ook prima om te doen bij oudere broers of zussen)
Werkveld: Dongjum, Franeker, Harlingen, Dronrijp, Menaldum, Leeuwarden en omstreken.

Beste ouders,

Mijn naam is Judith, ik ben 24 jaar en ben samenwonend in Harlingen. Ik zou me graag met enthousiasme inzetten om voor jullie kindjes te zorgen!

Ik heb mijn ervaring in het werken met kinderen opgedaan door bijbaantjes, school en stages.Ik pas geregeld op kinderen en heb bij veel verschillende peuterspeelzalen en kinderdagverblijven gewerkt. Ik heb ervaring met kinderen van 0 t/m 12 jaar.Ik hoor regelmatig dat ik goed met kinderen kan omgaan en vind het zelf geweldig om te doen!

Verder stel ik me open en eerlijk op tegenover kinderen, ze weten wat ze aan me hebben. Ik behandel en benader ze op hun eigen niveau. Kijk naar hun eigen belevingswereld en probeer hier zoveel mogelijk bij aan te sluiten.

Ook ben ik energiek en ondernemend. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn, lekker te knutselen en spelletjes te doen. Of om lekker te wandelen en te spelen in de natuur. Ook vind ik het goed om kinderen te stimuleren in hun spel zodat ze groeien in niveau en zich ontwikkelen.

Ik vind het belangrijk dat kinderen gewoon kind kunnen zijn, dat ze plezier hebben en zich veilig bij mij voelen.En dat de ouders hun kinderen met een gerust hart aan mij toevertrouwen.

Mocht u interesse hebben of vrijblijvend willen kennis maken dan hoor ik dat graag! Neem contact op met Gastouder en Nanny-service Mamaloe, te Drachten, voor meer informatie of om een kennismaking te plannen.

Ik kom mij heel graag aan u en de kinderen voorstellen. Zo kunnen we direct kjiken of er een klik is.

Hartelijke groet, Judith

# Gastouder aan huis  Franeker, Harlingen, Leeuwarden gezocht # Nanny Leeuwarden, Harlingen, Franeker # Kinderopvang in eigen huis.

Neem contact op