Enthousiaste oppas aan huis beschikbaar uit Harlingen

Ervaren en betrokken oppas komt bij u thuis de opvang doen


Diploma: MBO
Beschikbaar: diverse dagen in overleg
Ervaring: ja, als nanny bij diverse gezinnen, maar ook ervaring als peuterleidster

Dag ouders,

Mijn naam is Miranda, ik ben 41 jaar en heb een dochter van 19. Ben woonachtig in Harlingen, samen met mijn vriend en onze dochters. Ik heb in 2012 mijn diploma gehaald voor zorg en welzijn( MBO) en ben toen als gastouder gaan werken in combinatie met mijn baan van toen bij de peuterspeelzaal. In 2015 ben ik als nanny bij de mensen thuis begonnen en had ik 2 gezinnen waar ik met ontzettend veel plezier heb gewerkt.

Momenteel werk ik even niet met kinderen omdat er iets anders op mijn pad kwam. Maar ik mis het werk met kinderen enorm, dus wil het graag hier in Harlingen weer oppakken voor een paar dagen.

De kinderen een veilige omgeving bieden is voor mij een pre en dat kan het beste in eigen omgeving is mijn ervaring.Ik pas mijn aanbod aan, aan de leeftijd van kinderen. Ik heb ervaring met kinderen van 0-13 jaar.

Dagen en tijden kunnen in overleg gedaan worden.  Ik kom mij heel graag aan u en de kinderen voorstellen. Voor info neem gerust contact op met Gastouder en Nanny-service Mamaloe.

Hopelijk tot gauw. 

Groetjes Miranda 

Neem contact op