Oppas aan huis / nanny in Franeker, Harlingen en omgeving

U zoekt een een gezellig en vrolijke oppas aan huis?


Gastouder aan huis uit Harlingen
Beschikbaar: flexibel, via een rooster (in overleg)
Opleiding: Pedagogische Medewerker Kinderopvang Niv 3
Werkervaring: 8 jaar (sinds 2010 oppasbaantjes/2016 gastouder)
Tijden: in overleg : ochtend/middag/avond
Voor: kinderen 0 tot 12
Werkveld: Harlingen (door heel Harlingen) 
Ervaring als nanny; ja, bij diverse gezinnen.

Hallo ouders en kinderen ,

Mijn naam is Priscilla en ik ben 24 jaar oud.

Sinds 2010 ben ik actief als oppas voor kinderen van verschillende leeftijden. In 2016 ben ik gastouder geworden bij een gezin met twee schoolgaande kinderen. Ik werk onregelmatige uren en dagen en werk via een rooster. Dit jaar heb ik er nog een gezin bij gekregen met jongeren kinderen en daar werk ik ook onregelmatig via mijn rooster. 

Zoekt u nog opvang voor u kind of kinderen? Ik help u graag! Samen kijken wij naar mijn rooster en help ik u met opvang. 

Ik heb geen rijbewijs, mijn vervoersmiddel is een fiets. Als de kinderen niet in Harlingen op school zitten kan ik ze niet ophalen. Ik heb veel geduld, en zorg er altijd voor dat uw kind of kinderen zich veilig voelen. Ik zorg ervoor dat de kinderen zich vermaken door samen spelen. Door middel van puzzelen, kleuren, knutselen, boekje lezen, bord spelletjes en spelletjes, koekjes en cupcakes bakken, naar de speeltuin of buiten spelen etc. 

De opvangmogelijkheden kan ik met u overleggen door naar mijn werkschema te kijken en het te combineren met een ander gezin waar ik ook opvang verleen.

Hartelijke groet, en wie weet tot gauw!
Lieve groet, Priscilla
Nanny aan huis uit Harlingen

Neem contact op