Ervaren gastouder aan huis, nanny gezocht in de omgeving van Gorredijk?

Oppas aan huis die bij u thuis de kinderopvang doet? Dat kan!


Nanny uit Gorredijk beschikbaar voor opvang aan huis.
Beschikbaar: maandag tot met vrijdag
Opleiding: Pedagogisch medewerker kinderopvang, MBO
EHBO: ja
Werkervaring: 7 jaar
Rijbewijs en auto: Ja
Werkveld voorkeur: Gorredijk en wat binnen 30 km ligt.

Ik ben Corrie en ben 24 jaar. Ben woonachtig in Gorredijk en woon samen met mijn man, dochter en hondje. Ben een rustig iemand met een gemotiveerde werklust. Mijn hobby's zijn leuke dingen doen met mijn gezin en vrienden, boswandelingen met de hond, films en muziek. Heb veel ervaring met kinderen dankzij werk als gastouder aan huis, mijn opleiding, stages en sinds kort mijn eigen dochter.

Sinds juli 2013 heb ik mijn diploma pedagogisch medewerker kinderopvang niveau 3 behaald. Na dat ik mijn diploma heb behaald ben ik werkzaam geweest als gastouder aan huis. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan tot aan mijn zwangerschapsverlof. Werken met kinderen is wat ik het liefste doe, omdat je er altijd zoveel voor terug krijgt.

Ik vind het fijn om kinderen vrolijk te maken en om de verschillende ontwikkelingen te stimuleren met activiteiten en uitdagingen. Ook vind ik het erg belangrijk dat kinderen lekker vrij kunnen spelen en dat ze de aandacht krijgen die ze nodig hebben. Als de kinderen gelukkig zijn ben ik dat ook.

Werkweld, nanny Corrie uit Gorredijk


Deze nanny werkt in:
De omgeving van tijnje, burgum, wijnjewoude, heerenveen, suwâld, olterterp, oranjewoud, garyp, beetsterzwaag, katlijk, sumar,  uilesprong nieuwehorne, eastermar aldeboarn, oudehorne, warten, akkrum, nijeberkoop, wergea  terherne  oldeberkoop Wirdum  donkerbroek nijelamer, makkinga, gorredijk,  oudehaske, friens, hemrik, wolvega grou  jubbega, lippenhuizen, jirnsum, tjalleberd   oldeholtpade, pean, haskerdijken, noordwolde, de tike,  goingarijp,nijega, rottevalle, terband, langezwaag, opeinde yijnje, zandhuizen, terwispel, earnewalde, reduzum, de veenhoop, broek, joure, drachten, siegerwoude, rottum, ureterp, rohel, de wilgen, boornbergum hoornsterzwaag, heerenveen, gorredijk ,leeuwarden, sneek, bolsward goutum surhuisterveen siergeswoude.

Neem contact op