Gastouder aan huis, nanny met ervaring is per direct beschikbaar!

Enthousiaste en ondernemende gastouder aan huis bij u thuis in Drachten, Heerenveen en omgeving!


Beschikbaarheid: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en eventueel in goed overleg in het weekend.
Diploma: MBO. EHBO: Eerste hulp bij ongevallen, bediener AED en eerste hulp aan kinderen.
Werkervaring: 7 jaar.
Doelgroep: 0 tot 12 jaar.
Werkveld: vanaf mijn woonplaats Tijnje in een straal van ongeveer 20km. Dus onder andere; Drachten, Heerenveen, Gorredijk en omstreken

Geachte ouders/verzorgers,

Gastouderopvang `T Lytse pykje komt bij u thuis!

Om mezelf even voor te stellen, ik ben Annewieke en sinds 2012 in bezit van mijn diploma helpende zorg en welzijn. En sinds 2009 in bezit van mijn EHBO diploma. Sinds 2012 heb ik hier mijn EHAK( eerste hulp aan kinderen) aan toe gevoegd.

Sinds een leeftijd van 15 jaar heb ik opgepast in verschillende gezinnen, in een groter gezin en in kleine gezinnen. Ik bied opvang aan kinderen van 0 t/m 12 jaar. Dit doe ik met veel plezier en bied ik graag aan de kinderen de structuur die er nodig is. 

Wat bied Gastouderopvang `T Lytse pykje:

Een vertrouwde, veilige en flexibele opvang in eigen omgeving! Voor mij staan structuur, zorgzaamheid en flexibiliteit voorop.  Voor mij is de structuur een rode draad voor de dag, ik ben een actieve oppasser die altijd zal proberen om steeds weer iets anders leuks te ondernemen. Ik ga graag met de kinderen naar buiten, even frisse neus halen of om juist even lekker in een speeltuin te spelen. 

Kortom bij gastouderopvang `T Lytse Pykje is heel veel mogelijk!

Bent u nieuwsgierig geworden naar gastouderopvang aan huis, heeft u nog vragen of wilt u kennis maken? U bent altijd van harte welkom! Neem contact op met Mamaloe te Drachten, zij plannen graag een kennismaking in.

Gastouderopvang `t Lytse pykje 
Annewieke

Werkveld Annewieke:


Werkt in omgeving van Tijnje: burgum  wijnjewoude heerenveen suwâld olterterp oranjewoud garyp beetsterzwaag katlijk sumar  uilesprong nieuwehorne eastermar aldeboarn  oudehorne warten akkrum  nijeberkoop Wergea  terherne  oldeberkoop Wirdum  donkerbroek nijelamer makkinga  gorredijk  oudehaske friens  hemrik  wolvega grou  jubbega  lippenhuizen jirnsum  tjalleberd   oldeholtpade pean  haskerdijken noordwolde de tike  goingarijp  nijega rottevalle  terband  langezwaag opeinde yijnje zandhuizen terwispel  earnewalde reduzum de veenhoop broek  joure drachten  siegerwoude rottum ureterp  rohel  de wilgen boornbergum hoornsterzwaag heerenveen, gorredijk ,leeuwarden, sneek, bolsward drachten

Neem contact op