Gastouder / oppas aan huis in Heerenveen e.o.

Ervaren oppas aan huis beschikbaar uit Heerenveen


Beschikbaar: diverse dagen. (ook avonden, weekenden)
Opleiding: MBO 4 + EHBOcertificaat
Werkervaring: O.a. bij diverse gezinnen gewerkt als nanny aan huis via Mamaloe.
Werkgebied: Oosterwolde, Wolvega, Heerenveen, Leeuwarden, Drachten en omgeving
Doelgroep: 0 t/m 12 jaar

Dag ouder(s),

Mijn naam is Hester, ik ben 23 jaar en woon in Heerenveen. Op mijn 14e begon ik voor het eerst met oppassen en sindsdien ben ik het altijd met liefde blijven doen. Je kunt dus zeggen dat ik veel ervaring heb. . Ik ben het gewend om hele dagen op te passen en de volledige zorg voor de kinderen op mij te nemen. De kinderen naar school, zwemles of vriendjes brengen doe ik graag. Mocht het zo uitkomen dan ben ik uiteraad bereid licht huishoudelijke taken over te nemen of te koken. Ik zie die dingen juist als voordeel van nanny-opvang. Alles thuis gaat lekker door.

Voor mij is het belangrijk dat ik de kinderen waar ik op pas een rustige, vertrouwde omgeving kan bieden.  Ik hecht veel waarde aan structuur maar vind het ook zeker belangrijk dat er een plezierige, ontspannen sfeer is.  Voor toneelspelen, voorlezen en knutselen met de kinderen ben ik altijd in! Bij mooi weer ga ik  graag naar buiten om een wandeling te maken of te picknicken in de zomer. Ik kom graag bij u thuis om op te passen. 

Dus bent u op zoek naar een ervaren, lieve, zelfstandige oppas of heeft u nog een vraag? Ik hoor het graag! U kunt voor een vrijblijvende kennismaking of meer informatie contact opnemen met Gastouder en Nanny-service Mamaloe.

Lieve groet, Hester
Nanny aan huis uit Heerenveen

Neem contact op