Oppas aan huis / nanny in Heerenveen gezocht?

Oppas aan huis, nanny gezocht in Heerenveen?


Beschikbaar als: gastouder, oppas aan huis, nanny in Heerenveen
Beschikbaar op: maandag t/m vrijdag, maar ook op zaterdag!
Opleiding: MBO Onderwijsassistent, niveau 4
Ervaring leeftijd kinderen: 0-4 (in de kinderopvang)  4-12 (basisschool kinderen)
Rijbewijs en auto Ja
Auto: Ja
Werkgebied: Omstreken van midden Friesland; Heerenveen, Drachten, Leeuwarden, Sneek
Overig: Ik heb de cursus‘EHBO voor kinderen’  gedaan.
Mijn moedertaal is Fries, maar Nederlands spreek ik ook vloeiend!


 Dag ouders,

Mijn naam is Jillian, ik ben 24 jaar en woon in Heerenveen. In heb een diploma als onderwijsassistent gehaald. Ik vind het geweldig om met kinderen in de weer te zijn en leuke dingen met ze te doen. Dat is echt wat ik leuk vind, daarom wil ik met al mijn enthousiasme jullie gastouder worden!

Als gastouder ben ik lief, enthousiast, zeer gezellig en creatief! Ik vind het fijn als kinderen zich thuis voelen bij mij. Ze mogen alles aan mij vragen en een luisterend oor heb ik ook zeker, want ik vind het belangrijk om een goede band met de kinderen op te bouwen.

 Als kinderen uit school komen staat er wat lekkers voor ze klaar! We nemen gezellig de schooldag of speciale dingen door, zodat ze hun verhaal kwijt kunnen. Even lekker gek doen of juist fijn op de bank zitten, spelletjes spelen, knutselen (met leuke materialen die aansluiten bij de leeftijd), kleien, bakken, ik ben overal voor in! En als het even kan lekker naar buiten!

Het is een groot voordeel dat ik als gastouder bij u thuis kom, want een vertrouwde omgeving is erg belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Ieder kind doet dit namelijk op zijn/haar eigen tempo, en daar speelt  ‘thuis’ een belangrijke rol in.

En wat ik als laatste even zeggen wil is dat ik natuurlijk een aantal huishoudelijke klusjes voor u kan overnemen. Dat vind ik namelijk geen enkel probleem!

Ik hoop dat u na het lezen van mijn verhaal een beeld van mij hebt gekregen.Heeft u interesse, zoekt u een nanny in Heerenveen of omgeving van Heerenveen?  Dan kunt u altijd contact met mij opnemen zodat wij een intake gesprek kunnen inplannen.

Ik hoor het graag!

Groet,Jillian

# Nanny aan huis Heerenveen, Gastouder aan huis Heerenveen, Oppas aan huis, Thuisopvang Heerenveen

 

   

Neem contact op