Nanny gezocht in Heerenveen of Gorredijk?

Nanny/ gastouder aan huis in Gorredijk en omgeving.


Nanny/gastouder aan huis in Heerenveen, Gorredijk en omgeving.

Beschikbaarheid : maandag t/m vrijdag (flexibele tijden en avonden in overleg)
Omgeving: Drachten, Heerenveen, Gorredijk en omgeving.
Opleiding:MBO
Werkervaring : 4 jaar, o.a. als nanny gewerkt bij gezinnen via Mamaloe
Doelgroep   : 0-12 jaar
Rijbewijs   : Ja en auto
Taal    : Nederlands/Fries

Dag ouder(s),

Mijn naam is Cobie, ik ben 24 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Heerenveen. Ik de opleiding Sociaal Pedagogisch Werker (MBO-4) behaald. Als gastouder ben ik lief, betrouwbaar, zorgzaam, creatief en gezellig!

Mijn motivatie om een gastouder/ nanny te zijn is dat ik het heel leuk vind om met kinderen te werken. Leuk, omdat geen dag hierin hetzelfde is. Het voordeel van gastouder/nanny aan huis is dat de kinderen in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven. Ik vind het erg leuk om met de kinderen activiteiten te ondernemen. Denk hierbij aan: knutselen, spelletjes spelen of er lekker op uit gaan!

Ik rook niet en ik vind het geen probleem om enige huishoudelijke taken te verrichten. Daarnaast vind ik het prima om voor eventuele huisdieren te zorgen en  kinderen eventueel naar vriendjes,vriendinnetjes of sport te brengen en of halen.

Wilt u meer over mij weten? Graag kom ik mij persoonlijk aan u voorstellen. U kunt contact op nemen met Gastouder en Nanny-service Mamaloe. Wist u dat de kosten voor een nanny niet verschillende met de kosten voor een gastouder of kinderdagverblijf? U komt gewoon in aanmerking voor kinderopvangtoeslag.

Met vriendelijke groet,
Cobie
Nanny Heerenveen

Neem contact op