Oppas aan huis gezocht in Heerenveen of Gorredijk?

Gastouder gezocht in Gorredijk, Drachten en Heerenveen en omstreken?


Beschikbaar als:          Oppas/gastouder aan huis.
Beschikbaar op:           Ma t/m vrijdag, weekenden
Werkervaring:              +/- 3 jaar
Rijbewijs auto:              Nee wel van een scooter.
Werkveld:                     Gorredijk en omsteken zoals Heerenveen en Drachten.

Mijn naam is Shari en ik woon in Gorredijk. Dit jaar ben ik afgestudeerd als pedagogisch medewerker niveau 3 op het Friesland Collega.

Heb ervaring in kinderdagcentrum, BSO, peuterspeelzaal, basisschool en speciaal onderwijs. Hierdoor heb ik met verschillende leeftijden te maken gehad en ben ik ruim inzetbaar voor dus verschillende leeftijden. Ook heb ik oppaswerk gedaan. Hierdoor heb ik op meerdere kinderen moeten passen van verschillende leeftijden. Dit deed ik vaak bij de ouders thuis, omdat ik toch ook vaak merkt dat kinderen  het wel fijn vinden in een vertrouwde omgeving.

Ik ben in het bezit van een scooterrijbewijs, hierdoor is het dus geen probleem om als oppas te werken in bijvoorbeeld Drachten.

Ik ben graag creatief bezig met de kinderen en ga het liefst ook met de kinderen naar buiten. Lekker een frisse neus halen. Knutselen, koekjes bakken, samen een boekje lezen, puzzelen of zingen of een spelletje doen vind ik fijn.

Verder ben ik een spontane en rustige jonge vrouw, ik ben van huis uit fries opgevoed. Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en mensen vinden mij echt een “zorg” type. Ook vinden mensen mij soms wat perfectionistisch, maar ik probeer mijn werk zo goed mogelijk te doen, zodat de kinderen het naar hun zin hebben en dat ouders met een rustig en fijn gevoel naar hun werk kunnen gaan.

Ik overleg graag met de ouders hoe ze hun kinderen opvoeden en wat ze van mij zullen verwachten hoe ik met de kinderen omga. Ik ben ook best bereid om huishoudelijke klsujes te doen als u dit op prijs stelt!

Ik hoor graag van u!

 

Neem contact op