Ervaren oppas aan huis beschikbaar!

Nanny aan huis voor de omgeving: Drachten, Joure, Heerenveen, Gorredijk


Nanny aan huis voor de omgeving: Heerenveen, Joure, Gorredijk, Drachten en  regio
Woonplaats nanny Liz: Heerenveen

Diploma's:
- MBO verpleegkundige
- HBO docent drama

Certificaten:  
- EHBO voor gastouders 3.0
- Docent kinderyoga
- Docent kindermeditatie
- Rots & Water voor kinderen en jongeren (weerbaarheidstraining)

Werkzaam in:  Heerenveen, Joure, Gorredijk, Drachten en regio

Beschikbaarheid:
In overleg

Auto: ja 

Hallo!
Mijn naam is Liz, ik ben 28 jaar en woon in Heerenveen.(nabij Joure, Gorredijk, Drachten)
Ik ben ZZP'er, ik heb in Heerenveen een eigen bedrijf in yoga en meditatie voor kinderen en jongeren. Ik breid mijn bedrijf vanaf september uit door ook met de opleidingen tot tieneryoga en -meditatie docente en therapeutische kinderyoga zodat ik zoveel mogelijk kinderen blij & ontspannen kan maken met yoga. Hier heb ik heel veel zin in!  Ik gebruik deze kennis & ervaring ook in het oppaswerk. Mijn jarenlange ervaring in het werken met kinderen gebruik ik graag.

Omdat ik nu al 3 jaar als ZZP'er van hot naar her vlieg en het zo mis om echt een band op te bouwen met kinderen met wie ik werk, ben ik nanny geworden. Op deze manier leer ik de kinderen echt kennen in een rustige, veilige omgeving en daar word ik heel blij van.

Ik vind het heel fijn om met kinderen te werken, omdat ze zo puur, open en eerlijk zijn en plezier hebben in spelen.  Ik heb zelf ook veel plezier in spelen (als dramadocente in het basisonderwijs verwacht je ook niet anders, hihi) dus dat is een perfecte match! Ik vind het zelf fijn om buiten te zijn, te wandelen, muziek te luisteren, te zingen en te dansen. In mijn vrije tijd zing ik in een akoestisch duo en maken we samen sfeervolle muziek voor restaurantjes en eetcafé's en ben ik lead zangeres in de bigband in Heerenveen. Ik doe zelf aan yoga, meditatie en dansen in de avonduren.

Ik vind het belangrijk om af te stemmen en het kind op een warme, liefdevolle en respectvolle manier te behandelen. Duidelijkheid is voor mij een belangrijke peiler in het werken met kinderen. Ook vind ik veiligheid ontzettend belangrijk en zal ik dat waarborgen.
Verder vind ik het belangrijk om een kind gezond te laten eten en drinken. Dat betekent niet per se dat alles biologisch moet zijn, maar wel verantwoord en bewust.
Tijdens het oppassen zal ik met de kinderen:  buiten spelen, kleuren, knutselen, spelletjes spelen, rustig samen boekjes lezen, zingen, dansen, samen yoga beoefenen wanneer hier behoefte aan is en vragen aan het kind wat hij/zij leuk vindt.

Ziet u mij graag als nanny voor uw kind(eren), neem dan contact op met Mamaloe!

Vriendelijke groetjes, Liz

Neem contact op