Gastouder aan huis gezocht voor opvang bij u thuis?

Nanny beschikbaar voor de omgeving Heerenveen, Gorredijk Joure, Wolvega


Gastouder gezocht in Heerenveen, Gorredijk Joure, Wolvega of omgeving?

Beschikbaar:  maandag, dinsdag, woensdag, donderdag. (andere dagen of weekend in overleg)
Opleiding:  onderwijsassistent MBO niveau 4
Doelgroep:   leeftijd t/m 12 jaar.
Werkveld:  Joure en omstreken
Rijbewijs: ja
Niet rokend

Hallo allemaal,

Laat ik mij eerst even kort voorstellen: ik ben Julia en woonachtig in Joure. In mijn vrije tijd ben ik graag met dieren bezig, houd ik van gezelligheid en daarnaast sport ik ook nog graag.

Na mijn middelbare school ben ik verder gaan studeren op het ROC Friese poort in Sneek. Hier deed ik de opleiding tot onderwijsassistent, sinds dit jaar ben ik vol trots gediplomeerd onderwijsassistent. Door mijn opleiding ben ik gespecialiseerd in pedagogische omgang met kinderen. Ik zal dus op een verantwoordelijke manier de kinderen begeleiden in hun dagelijkse activiteiten.

Na mijn afstuderen kon ik per direct aan de slag bij middelbare school het RSG Magister. Iedere vrijdag ga ik hier met veel plezier naartoe! Maar mijn echte passie ligt bij het jongere schoolkind, leeftijd t/m 12 jaar. Een baan als gastouder lijkt mij dan ook prachtig! Al vanaf mijn twaalfde ben ik vaste oppas van een aantal gezinnen hier in het dorp. Het contact met de kinderen voelt altijd heel natuurlijk, ik vind het leuk en dit plezier straal ik uit. Het liefst ben ik actief bezig met de kinderen. Hierbij kunt u denken aan: creatieve activiteiten, een gezamenlijk spel of lekker met zijn allen in de buitenlucht te spelen.

Mocht u meer informatie willen, dan kunt u contact opnemen met Mamaloe.

Met vriendelijke groeten,

Julia

Neem contact op