Nanny gezocht in Heerenveen of Gorredijk?

Nanny/ gastouder aan huis in Gorredijk en omgeving.


Nanny/gastouder aan huis in Heerenveen, Gorredijk en omgeving.

Beschikbaarheid : Maandag t/m vrijdag (flexibele tijden in overleg)
Omgeving: Drachten, Heerenveen, Gorredijk en omgeving.
Opleiding   : SAW niveau 4
Werkervaring : Twee jaar als stagiaire in een kinderdagverblijf (leeftijd 0-12 jaar) gewerkt en één jaar stage ervaring opgedaan in het  speciaal onderwijs.
Doelgroep   : 0-12 jaar
Rijbewijs   : Ja
Taal    : Nederlands/Fries

Over mij;
Mijn naam is Lisa, ik ben 22 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Gorredijk. In 2013 heb ik de opleiding Sociaal Pedagogisch Werker (MBO-4) behaald. Als gastouder ben ik lief, betrouwbaar, zorgzaam, creatief en gezellig!

Motivatie;
Mijn motivatie om een gastouder/ nanny te zijn is dat ik het heel leuk vind om met kinderen te werken. Leuk, omdat geen dag hierin hetzelfde is. Het voordeel van gastouder/nanny aan huis is dat de kinderen in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven. Ik vind het erg leuk om met de kinderen activiteiten te ondernemen. Denk hierbij aan: knutselen, spelletjes spelen of er lekker op uit gaan!

Extra;
Ik rook niet en ik vind het geen probleem om enige huishoudelijke taken te verrichten. Daarnaast vind ik het prima om voor eventuele huisdieren te zorgen en  kinderen eventueel naar vriendjes,vriendinnetjes of sport te brengen en of halen.

Wilt u meer over mij weten? Graag kom ik mij persoonlijk aan u voorstellen.

Met vriendelijke groet,

Lisa

Neem contact op