Gastouder aan huis uit Heerenveen kan per direct beginnen met oppassen bij u thuis!

Gastouder aan huis uit Heerenveen is per direct beschikbaar!


Nanny gezocht aan huis voor omgeving Joure of Heerenveen?

Nanny, oppas aan huis per direct beschikbaar.
Voor omgeving: Joure en Heerenveen.
Beschikbaar: van maandag tot en met donderdag en in overleg ook de weekenden.
Werkervaring: Zelf heb ik een zoontje van nu 6 maanden waar ik veel ervaring uit haal. Ook heb ik af en toe op mijn neefjes en nichtje gepast.
Opleiding: HBO verpleegkundige

Hallo. Mijn naam is Geke (27 jaar). Ik woon samen met mijn vriend en zoontje in Joure. Ik heb een diploma voor verpleegkundige gehaald. Echter door aan het werk te zijn kwam ik erachter dat het (innerlijk)zorgen voor mensen er bijna niet meer bij is. Dat is wel wat ik wil. Iemand alle tijd en aandacht kunnen geven, zodat deze zich goed voelt en kan groeien.

Van kinds af aan wil ik al met kinderen werken. Nu ik zelf een kindje heb gekregen merk ik hoe leuk het is en wat ik allemaal heb gemist. Daarom zou ik graag weer willen werken met kinderen.

Wat u van mij kan verwachten is een hele zorgzame, liefdevolle nanny. Ik kan goed luisteren en dan bedoel ik dat ik ook tussen de regels door kan lezen en aan de toon kan horen of het klopt.

Ik ben erg punctueel. Dus afspraken zijn afspraken en daar houd ik mij aan. Op tijd zijn vind ik dan ook erg belangrijk. Net als de afspraken die met de ouders zijn gemaakt.

Als kinderen bepaalde dingen leuk vinden om te doen zal ik ze daar zeker bij helpen en stimuleren. Dus vooral spring ik in op de behoeften van het kind. Elk kind is anders en zal zich op zijn eigen manier en tempo ontwikkelen en zo de zelfredzaamheid bevorderen. Dat is ook wat elke kind zo uniek en leuk maakt.

Ik vind het erg belangrijk dat kinderen ook het gevoel hebben dat ze veilig zijn. Dat is namelijk een grote voorwaarde om als kind te kunnen groeien. Ik zal er dan ook alles aan doen om uw kind(eren) zich veilig te laten voelen. Ik zal daarom de kind(eren) met respect behandelen. De drie R’s (rust, reinheid, regelmaat) handteer ik dus. Dit zorgt ook voor veiligheid en herkenning.

Huishoudelijke taken zijn voor mij ook geen probleem.

Mocht u interesse hebben dan hoor ik het graag.

Groetjes Geke

Neem contact op