Gastouder aan huis uit Heerenveen kan per direct beginnen met oppassen bij u thuis!

Gastouder aan huis uit omgeving Joure,Heerenveen is per direct beschikbaar!


Nanny gezocht aan huis voor omgeving Gorredijk en Heerenveen?

Nanny, oppas aan huis per eind augustus 2019 beschikbaar.
Voor omgeving: Gorredijk en Heerenveen.
Beschikbaar: van maandag tot en met donderdag hele dagen en vrijdag tot 13.00 uur.
Werkervaring: Inmiddels heb ik een jaar ervaring als nanny van drie oppaskindjes. Zelf heb ik een zoontje van 1,5 jaar waar ik veel ervaring uit haal. Inmiddels zwanger van een tweede kindje.
Opleiding: HBO verpleegkundige

Hallo. Mijn naam is Geke (28 jaar). Ik woon samen met mijn vriend en zoontje in Joure. Ik ga in maart verhuizen naar Gorredijk. In 2009 heb ik mijn diploma van verpleegkundige gehaald. Echter door aan het werk te zijn kwam ik erachter dat het (innerlijk)zorgen voor mensen er bijna niet meer bij is. Dat is wel wat ik wil. Iemand alle tijd en aandacht kunnen geven, zodat deze zich goed voelt en kan groeien.

Van kinds af aan wil ik al met kinderen werken. Ik merk hoe fijn het is om dat te doen en hoeveel je nog kan leren van kinderen.

Wat u van mij kan verwachten is een hele zorgzame, liefdevolle nanny. Ik kan goed luisteren en dan bedoel ik dat ik ook tussen de regels door kan lezen en aan de toon kan horen of het klopt.

Ik ben erg punctueel. Dus afspraken zijn afspraken en daar houd ik mij aan. Op tijd zijn vind ik dan ook erg belangrijk. Net als de afspraken die met de ouders zijn gemaakt.

Als kinderen bepaalde dingen leuk vinden om te doen zal ik ze daar zeker bij helpen en stimuleren. Dus vooral spring ik in op de behoeften van het kind. Elk kind is anders en zal zich op zijn eigen manier en tempo ontwikkelen en zo de zelfredzaamheid bevorderen. Dat is ook wat elke kind zo uniek en leuk maakt. Ik stimuleer graag de fantasie bij kinderen, omdat ze op deze manier heel vindingrijk worden. Dit kunnen ze in hun latere leven ook goed gebruiken als ze tegen een probleem aanlopen en een oplossing moeten verzinnen.

Ik vind het erg belangrijk dat kinderen ook het gevoel hebben dat ze veilig zijn. Dat is namelijk een grote voorwaarde om als kind te kunnen groeien. Ik zal er dan ook alles aan doen om uw kind(eren) zich veilig te laten voelen. Ik zal daarom de kind(eren) met respect behandelen. De drie R’s (rust, reinheid, regelmaat) handteer ik dus. Dit zorgt ook voor veiligheid en herkenning.

Huishoudelijke taken zijn voor mij ook geen probleem.

Mocht u interesse hebben dan hoor ik het graag.

Groetjes Geke

 

Neem contact op