Gastouder aan huis uit Drachten kan per direct beginnen met oppassen bij u thuis!

Enthousiaste oppas aan huis beschikbaar uit Heerenveen!


Opleiding: MBO
Rijbewijs/auto: ja

Dag ouders,

Bij deze zal ik mij even voorstellen,

 

Mijn naam is Ilse en ik ben 24 jaar. Ik woon in Heerenveen op mezelf.

Toen ik 11 jaar was ben ik al begonnen met mijn eerste oppas adres 3 kinderen incl 's avonds daar soms blijven slapen. Dit vond ik al geweldig en wist dat ik dit later nog veel vaker wou doen. 

Later ben ik de opleiding helpende zorg en welzijn gaan doen waar ik ook stage heb gelopen in de zorg maar dit vond ik toch minder leuk dan met kinderen. Uiteindelijk na het behalen van mijn diploma ben ik begonnen met pedagogisch medewerker, de stages waren altijd geweldig. Van basischool tot aan de kinderopvang ik vond dit zo leuk, ik had toen de tijd ook een shetlandpony en nam deze wel  eens mee naar stage zodat de kindjes een rondje konden rijden en de kinderen vonden dit ook helemaal geweldig.

 

In de praktijk ging het altijd super alleen helaas doordat ik moeilijk kan leren heb ik toen de pedagogisch medewerker opleiding niet gehaald. Ik ben gestopt met school en ben fulltime gaan werken in de horeca, ik ben er achter gekomen dat de horeca echt mijn passie is maar toch mis ik nog een stukje werken met kinderen. Uiteindelijk hoop ik deze passie te kunnen combineren door een restaurant te beginnen met daarbij een paarden verhuur waar de ouders kunnen eten en de kinderen lekker op de paarden kunnen rijden. 

 

Ik ben een spontane vrolijke meid die houdt van werken en ik ben erg sportief. Ik ben zorgzaam en zal altijd voor je gezin klaar staan als dat nodig is. Ik vind het leuk om dingen te gaan ondernemen met de kinderen maar ook om ze te helpen bij het huiswerk. 

Ik heb stage gelopen met alle leeftijden en vind het ook leuk om te werken met alle leeftijden.

Ik heb mijn eigen auto. 

 

Hartelijke groet, Ilse

Neem contact op