Ervaren en betrokken oppas aan huis beschikbaar uit Heerenveen

Gastouder aan huis voor de omgeving Heerenveen, Joure?


Gastouder aan huis Heerenveen en omgeving.

Beschikbaarheid:  van maandag t/m zaterdag (weekend in overleg)
Diploma: MBO spw niveau 3, MBO onderwijsassistent niveau 4, EHBO kinderen
Rijbewijs: Ja en in bezit van een auto.
Werkervaring: 8 jaar + 3 jaar stage ervaring.
Doelgroep: 0 tot 13 jaar.
Werkveld: Heerenveen en omgeving, binnen een straal van ongeveer 30 km

Ik ben Kim, ik ben 34 jaar en woon in Heerenveen.

Al vanaf kind zijnde ben ik gek op baby’s en kleine kinderen, ik werd er zo vrolijk en blij van. Zodra ik de keuze kreeg, ben ik opleidingen gaan volgen voor het werken met kinderen. En heb mijn diploma’s behaald.

Het werken met kinderen spreekt mij erg aan.

Ik ben geïnteresseerd in kinderen en kan goed met ze omgaan. Ik vind het heerlijk om te zien hoe een kind zich op zijn/ haar eigen manier ontwikkeld. Mijn favoriete doelgroep is inmiddels uitgebreid van baby’s en kleine kinderen naar de leeftijdgroep van 0 tot 13 jaar. Elke leeftijd heeft zijn eigen leuke kanten.

Ik vind het belangrijk om kinderen een fijne en veilige opvangplek te bieden. En waar kan dat nou beter dan in het eigen huis van uw kind. Met zijn/haar eigen bedje om te slapen, het eigen speelgoed en de eigen vriendjes in de buurt. Ook wanneer uw kind ziek is, is toch het liefst in zijn/haar eigen vertrouwde huis. Ook dan kan ik gewoon komen om voor uw kind te zorgen.

Ik vind het belangrijk om een fijne vertrouwensrelatie op te bouwen met de kinderen. Dit doe ik door voorspelbaar, duidelijk en attent te zijn, naar de kinderen te luisteren en op een positieve manier met kinderen om te gaan.

Ik vind mijzelf een spontaan en vriendelijk persoon. Ik ben representatief en enthousiast.Als het gaat om werken, heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vind eerlijkheid belangrijk.Ik communiceer makkelijk en open en ik sta open voor andermans mening en opbouwende kritiek.

Als u vragen heeft, neem gerust contact op met Gastouderservive Mamaloe.

Vriendelijke groet,

Kim 

Neem contact op