Betrokken gastouder aan huis is per direct beschikbaar voor de opvang van uw kinderen!

Zoekt u een ervaren en betaalbare oppas aan huis?


Beschikbaar als: gastouder, nanny aan huis, nanny in Heerenveen.
Beschikbaar op: maandag t/m zaterdag!
Opleiding: MBO Onderwijsassistent en MBO Jeugdzorg, beide niveau 4.
Ervaring leeftijd kinderen: 0 t/m 12 jaar.
Rijbewijs B: Ja
Auto: Ja
Werkgebied: midden Friesland , regio Sneek, Leeuwarden, Heerenveen, Joure, Drachten.
Overige: Ik ben Nederlandstalig opgevoed, maar kan ook Fries.


Beste papa's, mama's, heiten en memmen!

Mijn naam is Lisanne, ik ben 21 jaar oud en woon in Heerenveen/Oudehaske. Ik heb mijn opleiding onderwijsassistent en de opleiding jeugdzorg ,mbo-4 gerelateerd, afgerond!  Ik geniet er eg van om met kinderen te werken! Ik vind dit het leukste werk om te doen! Daarom wil ik graag jullie gastouder aan huis worden!

Aangezien ik de opleiding onderwijsassistent heb gedaan en hier ook stages voor heb moeten lopen heb ik al veel ervaring opgedaan met kinderen. Dit vooral in de leeftijdscategorie 4 t/m 12 jaar. Daarnaast heb ik ook te maken gehad met jeugd en kinderen met problematiek. Hierdoor ben ik sterk in mijn schoenen gaan staan en weet ik ook met deze jeugd/kinderen om te gaan. Naast mijn ervaringen in verschillende stages heb ik ook zelf oppas kinderen, dit is een tweeling van net 4 jaar oud (een jongen een meisje) en een kind van bijna 2 jaar oud. Hier pas ik geregeld op, dit doe ik ongeveer nu 3 jaar. Ik weet dus ook om te gaan met kinderen jonger dan 4 jaar. Vanaf mijn 12e ben ik gaan oppassen op kinderen van allerlei verschillende leeftijden. Dit vond ik altijd erg leuk en dit deed en doe ik altijd nog met plezier!

Wat ik belangrijk vind, is dat de kinderen zich veilig en geborgen voelen bij mij. Ik ben een enthousiaste meid die lief, zorgzaam en een luisterend oor heeft voor kinderen. Een goede band met de kinderen vind ik van belang! Ook vind ik het van belang dat er een goede samenwerking is tussen ouders en mij zelf.

Ik ben voor alles in, of het nou om buiten spelen gaat of om creatieve vaardigheden, alles kan en mag bij mij, zolang het natuurlijk niet buiten de grenzen gaat waar de ouders niet blij meer zijn! (zoals een tekening op de muur, zeg nou zelf, het is wel lief als uw kind trots naar u toe komt, maar of we er blij mee zijn, dat is een ander verhaal).

Het is een groot voordeel als ik als gastouder bij u thuis kom, want een vertrouwde omgeving is belangrijk voor de ontwikkeling van uw kind. Ieder kind ontwikkeld zich op zijn/haar eigen manier en tempo, daar speelt 'thuis' een belangrijke rol in.

Huishoudelijke taken vind ik ook geen probleem om van u over te nemen! Mocht u interesse hebben dan maak ik graag kennis met u! U kunt contact opnemen met Gastouder en Nanny-service Mamaloe.

Groeten,

Lisanne

 

#nanny Heerenveen, oppas aan huis Heerneveen, kinderopvang in huiselijkse sfeer, gastouder aan huis gezocht, nanny- opvang aan huis in Heerenveen, Leeuwarden, Drachten

Neem contact op