Gediplomeerde Nanny, Oppas aan huis.

Nanny, oppas aan huis gezocht in omgeving Heerenveen, Joure, Lemmer?


Nanny beschikbaar voor de omgeving: Heerenveen, Joure, Lemmer.

Beschikbaar: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag en Vrijdag. Eventueel de weekenden in overleg.
Opleiding: Sociaal Pedagogisch Werk (diploma gehaald in 2003)
EHBO: Ja, in het bezit van een kinder EHBO certificaat
Werkervaring: Ruim 10 jaar
Rijbewijs: Ja
Werkveld: Een straal van 50 km vanaf Sint Nicolaasga (anders in overleg) Heerenveen, Joure, Lemmer.

Hallo ouders / verzorgers,
Mijn naam is Miranda en ik woon in Sint Nicolaasga (nabij Heerenveen, Joure, Lemmer.) samen met mijn partner en onze twee kinderen (nu 10 en 13). Jaren lang ben ik invalkracht in de kinderopvang geweest, denk hierbij aan het kinderdagverblijf (0-4) en de buitenschoolse opvang(4-12). Daarnaast was ik (geregistreerd) gastouder in een gezin met vijf kinderen (5-12). Vanaf kleins af aan heb ik geroepen dat ik met kinderen wilde werken en ik heb er nog geen seconde spijt van gehad!

Ik heb intussen de nodige ervaring opgedaan zowel bij mijn eigen kinderen als bij de kinderen die bij de kinderopvang kwamen. Ik heb gezien  (en ervaren) dat regelmaat, structuur en duidelijkheid ontzettend belangrijk zijn voor kinderen ongeacht welke leeftijd zij hebben. Hierdoor kan het soms overkomen dat ik erg streng ben maar op de lange termijn werpt het zijn vruchten af.

Ik vind het belangrijk dat een kind ook echt kind kan zijn. Dat hij/zij alle tijd, aandacht en liefde krijgt die hij/zij verdient op welke manier dan ook. Denk hierbij aan verschillende leeftijden dus ook verschillende interesse en activiteiten die bij deze leeftijd horen. Daarbij kun je de kinderen gelijk ook stimuleren en begeleiden in hun ontwikkeling.
Als gastouder/nanny kom ik graag bij u thuis zodat uw kinderen in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven. Zodat er voor hun niet al te veel veranderd. Voor u kan dit ook een uitkomst zijn, denk hier bij aan lichte huishoudelijke werkzaamheden die ik evt voor u kan doen als daar tijd en ruimte voor is.

Dus zoekt een een fijne oppas aan huis in Heerenveen, Joure, Lemmer of omgeving?

Mocht u interesse of vragen hebben dan hoor ik dat graag.

Hopelijk snel tot ziens!

 

Neem contact op