Gastouder aan huis gezocht voor thuis-opvang?

Ervaren oppas aan huis / nanny voor de omgeving Heerenveen, Lemmer, Joure


Ervaren oppas aan huis / nanny voor de omgeving Heerenveen, Lemmer, Joure
Beschikbaar: diverse dagen in overleg
Diploma: MBO

Hallo ouders, bent u op zoek naar een leuke,lieve en betrouwbare gastouder aan huis?

Zodat uw kinderen in hun eigen omgeving zijn ,met hun eigen speelgoed en lekker kunnen spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes?

Dan ben ik diegene die u zoekt: Mijn naam is Simone en ik ben 30 jaar oud.In juli 2005  heb ik de opleiding SPW-3 succesvol afgerond  Vervolgens ben ik  in juli 2006  geslaagd voor de opleiding onderwijsassistent SPW-4.

Ik heb ervaring met kinderen van 0 t/m 12 jaar. Deze ervaring heb ik opgedaan tijdens stages en het werken in de kinderopvang en buitenschoolse opvang. Ik heb 7 jaar gewerkt als pedagogisch medewerkster, eerst begonnen als invalkracht en later als vaste kracht.

Ik vind het fijn te merken dat de kinderen en de ouders zich veilig en vertrouwd voelen bij mij. Kinderen blijven mij iedere dag boeien en verrassen. Ik doe leuke dingen met de kinderen zoals; knutselen, spelletjes doen, koken en naar buiten gaan en spelen.Ik vind het dan ook erg belangrijk dat de kinderen minimaal een half uur buiten zijn geweest. Gastouder zijn is niet alleen maar leuke dingen doen met de kinderen, maar ook een stukje opvoeden. 
Daarom vind ik het erg belangrijk dat we van te voren goed bespreken wat jullie regels, normen en waarden zijn, zodat ik ook die regels kan hanteren.

Een licht huishoudelijke taak zoals afwassen, eens een wasje ophangen of wassen, is geen probleem maar de kinderen staan voorop. Ik vind het belangrijk dat ik de tijd krijg om met de kinderen te kunnen spenderen en zo ze begeleiden in het ontwikkeling.

Ik ben op de volgende dagen nog beschikbaar op dit moment. (of mail even voor de actuele beschikbaarheid) Vrijdag, Zaterdag en Zondag 

Heeft u nog vragen of interesse? Neem contact op met Mamaloe

Neem contact op