Oppas aan huis gezocht in Heerenveen Wolvega, Joure of omgeving?

Ervaren nanny beschikbaar voor opvang aan huis in Heerenveen, Joure, Lemmer e.o.


Oppas aan huis beschikbaar in de omgeving: Heerenveen, Joure, Lemmer, Drachten en omgeving.
Beschikbaar: Maandag tm vrijdag
Diploma: SPW kinderopvang
Ervaring: Ben 5 jaar lang gastouder aan huis geweest bij een gezinmet 3 kinderen. Ook heb ik 3 jaar werk ervaring in de kinderopvang
(kinderen van 0 tm 12 jaar) Op dit moment ben ik op zoek naar een nieuw gezin.
Werkveld:: In een straal van 35 km om Heerenveen heen. (Joure, Lemmer. Drachten, Groningen.)
Rijbewijs: ja

Dag ouders,

Mijn naam is Tanya, ik ben 27 jaar oud. Op dit moment ben weer ik fulltime beschikbaar als gastouder aan huis. Ik heb zowel ervaring als gastouder als in de kinderopvang. Ik ben in het bezit van mijn EHAK certificaat. Het werken met kinderen vind ik fantastisch!

Graag pas ik bij de kinderen/het gezin thuis op. De kinderen kunnen dan in hun eigen vertrouwde omgeving blijven. Huisdieren zijn geen probleem. Ook ben ik in het bezit van een rijbewijs.

Ik heb ervaring met grotere gezinnen en ook heb ik regelmatig meerdere babys (tweelingen) of op een baby-groep onder mijn hoede gehad.

Ik ga lekker met de kinderen dingen ondernemen, naar buiten, spelletjes, koken/bakken, knutselen of lekker samen met de duplo.

Zoekt u een betrouwbare nanny uit de omgeving Heerenveen, Joure, Lemmer, Drachten? Ik kom mij graag aan u en de kinderen voorstellen. Voor verdere vragen kunt u altijd gerust contact opnemen met Gastouderservice Mamaloe.

Vriendelijke groet, Tanya

Neem contact op