Ervaren nanny, gastouder aan huis beschikbaar voor thuisopvang in uw eigen huis

Nanny omgeving: Heerenveen, Joure, Wolvega, Sneek, Gorredijk etc


Nanny omgeving: Heerenveen, Joure, Wolvega, Sneek, Gorredijk etc
Beschikbaar: Alle dagen ( voor actuele dagen graag contact opnemen) Ook weekenden en avonden. Opleiding: MDGO SPW4 Ervaring: ruim 16 jaar. Ook ervaring met ontwikkelingsachterstand, ADHD, ASS, floating harbor en coeliakie Cursussen: omgaan met druktemakers. EHBO bij kinderen. Werkveld: Alles in een straal van ongeveer 30km rondom Heerenveen ( Joure, Wolvega, Gorredijk, Drachten etc.) Rijbewijs/auto: Ja ( alleen automaat)

Mijn naam is Sandra, ik ben 36 jaar, getrouwd en woonachtig in omgeving Heerenveen. Werken met kinderen is leuk! En ik doe dat dan ook al enige jaren met plezier.

Ik heb veel ervaring in de kinderopvangbranche. Ik heb acht jaar op een crèche gewerkt in zowel een baby groep als verticale groep. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar gastouderopvang aan huis en inmiddels verzorg ik al ruim 8 jaar de opvang aan huis in 2 gezinnen met 4 kinderen.

Maar kleine kinderen worden groot, dan gaan ze naar het basis- en vervolg onderwijs en dan hebben ze minder opvang nodig. Vandaar dat ik opzoek ben naar een leuk, dynamisch en groot gezin waar ik weer een steentje kan bijdragen aan het maken van een thuis, gezelligheid en pret. En dat ik mag helpen bij alles wat bij het groter worden komt kijken!

Ik ben een nanny die houdt van een hoop lol en gekkigheid. Daarnaast ben ik ook een consequente opvoeder en geef ik de kinderen de duidelijkheid en veiligheid die ze nodig hebben. Ik ben niet zo voor het “schermpje kijken” Liever ga ik knutselen of lekker naar buiten. In een kinderwereld is namelijk zo veel te ontdekken.

Neem contact op