Gastouder aan huis gezocht voor kinderopvang bij jou thuis?

Nanny aan huis in Heerenveen of omgeving gezocht?


Beschikbaarheid:
Maandag: Hele dag
Dinsdag: vanaf 9 uur
Woensdag: Hele dag
Donderdag: vanaf 9 uur
Vrijdag: ochtend tot 12 uur.

Diploma: MBO Helpende Zorg en Welzijn niveau 2 en MBO Pedagogisch Medewerker niveau 3.
Rijbewijs: Ja, maar geen auto tot mijn beschikking. Zou het niet erg vinden om te reizen met de fiets of het openbaar vervoer.
Werkervaring: 7 jaar.
Doelgroep: 6 maand tot 12 jaar.
Werkveld:  Heerenveen en omgeving.

Hallo ouders/verzorgers.

Mijn naam is Ilse, Ik zal mij even voorstellen. Ik ben 22 jaar en woon in Heerenveen.
Ik werk al lange tijd als oppas aan huis, dit bevalt me goed. Kinderen die gewoon in hun eigen huis zijn, kunnen zich daar veilig voelen. Ik kan ze in hun eigen leefomgeving  stimuleren op het gebied van zelfstandigheid, omdat ze weten waar alles is. Ze kunnen in hun eigen ritme van alledag blijven, kunnen in hun eigen bedden en op hun eigen kamers tot rust komen als dat nodig is. Ik ben degene die invoegt en uitvoegt.
Door mijn stage ervaring in de kinderopvang en mijn ervaring als oppas thuis bij kinderen, ben ik breed inzetbaar en zou ik  met verschillende leeftijden kunnen werken.
Je kunt mij, in het werken met kinderen en ouders, beschrijven als geduldig, duidelijk en voorspelbaar.
Ik vind het belangrijk dat er een goede communicatie is tussen de ouders en mij en zorg ervoor dat er tijdens het halen en brengen een overdracht is.
Ik ben  creatief en vind het leuk om samen met de kinderen te knutselen, kleuren of andere  activiteiten te doen, zoals bakken en koken. Daarnaast bied ik kinderen ook graag de gelegenheid om te bewegen in de buitenlucht.
Ik werk eraan dat een kind zich bij mij veilig en vertrouwd voelt. Ik benader hen rustig en  bied een luisterend oor. Ik hanteer regels en grenzen, zoals de ouders die belangrijk vinden voor hun kinderen.

Bent u nieuwsgierig naar mij geworden of wilt u meer over mij weten, Dan hoor ik dit graag!

Neem contact op