Gastouder aan huis gezocht voor de omgeving Heerenveen of Oudehaske?

Kinderopvang bij u aan huis gezocht in Heerenveen of Oudehaske?


Ervaren gastouder aan huis is beschikbaar voor kinderopvang bij u thuis
Werkveld: Heerenveen, Oudehaske e.o.
Rijbewijs: ja
 
Beste ouder(s),
 
Graag stel ik mij even aan u voor!
 
Mijn naam is Patricia,Ik ben een mensenmens, oplossingsgericht en ik ben flexibel ingesteld. In mijn werk zorg ik er graag voor dat alles goed loopt. In mijn communicatie ben ik open en eerlijk. Plezier hebben in mijn werk, is voor mij de belangrijkste motivatie.
 
Ik ben 38 jaar en heb zelf twee kinderen , 13 en 8 jaar oud.( zelf heb ik de opvang voor de dames goed rond wanneer ik weer aan het werk mag, dus dat is zeker geen beperking voor oppas tijden in de avond etc.)
 
Ik heb als opleiding SPW niveau 4 en tijdens deze opleiding veel met kinderen gewerkt en daarna Nanny geweest in een gezin met twee kinderen. Op mijn 22ste ben ik de zorg in gegaan en 13 jaar gewerkt met mensen die een verstandelijke beperking hebben.  Na de reorganisatie daar ben ik mijn baan verloren en graag zou ik nu weer het werk oppakken waar mijn mijn hart altijd heeft gelegen.
 
Ik ben creatief, duidelijk..., houdt van structuur, maar vind het ook leuk om de leuke spontane dingen te doen die zomaar in kinderen hun hoofd kunnen opkomen :)
 
Ik zal altijd werken naar de pedagogische wensen van de ouder en overleg hebben waar dit nodig is. Omdat ik zelf moeder ben weet ik hoe belangrijk dit is :)
 
Mocht u aan de hand van dit profiel nog vragen hebben dan hoor ik het graag!
 
 
 
groetjes Patricia

Neem contact op