Nanny aan huis voor de omgeving: Staphorst, Meppel, Steenwijk, Wolvega en Heerenveen.

Ervaren en betrokken oppas aan huis, nanny beschikbaar.


Beschikbaar: 2 a 3 dagen per week, alle dagen van de week.
Opleiding: Leidster KinderCentra (gelijk aan pedagogisch medewerker niv.3).
Cursus: Kinder EHBO
Werkervaring: Vanaf juni 1996 tot nu op kinderdagverblijf en als gastouder. Groepsvrijwilligster op peuterspeelzaal vanaf 1987.
Doelgroep: Leeftijd 0 t/m 8 jaar, oudere broers/zussen welkom.
Werkveld: Omgeving Steenwijk, Meppel, Wolvega en Heerenveen.
Beschikking: Rijbewijs.

 
Hallo ouders/ verzorgers,

Ik zal mijzelf even voorstellen: Mijn naam is Jolanda, 48 jaar, getrouwd en 2 kids van 19 en 17 jaar. Na het afronden van mijn opleiding leidster Kindercentra heb ik gewerkt op diverse kinderdagverblijven. Ik heb hier veel ervaring op gedaan met opvang, begeleiding en verzorging van kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar en ik vind het belangrijk om kinderen het gevoel te geven dat ze ‘thuis’ zijn. Dit doe ik door uitdagende activiteiten met ze te ondernemen, op het gebied van taal, liedjes zingen, knutselen, ontwikkelingspelletjes en buiten spelen. Tijdens de activiteiten stimuleer ik de kinderen op een leuke en speelse manier zichzelf te ontwikkelen.

Ik mag graag werken met de 3 R’s; Rust, regelmaat en reinheid. Verder ben ik ook bereid om wat huishoudelijk werk toe doen. Op dit moment pas ik elke ochtend op kinderen bij een fitnesscentrum en volg ik een schriftelijke opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker (niv.4), omdat ik mijn kennis op peil wil houden. Wilt u meer over mij weten, dan hoor ik graag van u! U kunt contact op nemen met Mamaloe, voor Gastouder- en Nannyservice.

Wie weet tot gauw!

Groetjes, Jolanda

 

Neem contact op