Nanny voor opvang aan huis is op korte termijn beschikbaar.

Betrokken gastouder aan huis voor de omgeving Wolvega, Heerenveen, Joure.


Beschikbaarheid: Alle dagen en weekenden in overleg tot een max van 20-25 per week
Diploma's : M.D.G.O.VZ (lang) + Verzorgende IG
Rijbewijs: Ja en heb een auto tot mijn beschikking
Werkervaring: Ik heb 3 jaar in de kraamzorg gewerkt, en verder voornamelijk in zorg.
Doelgroep: kinderen van 0-12. Ook kinderen met een beperking vind ik geen probleem.
Werkgebied: Wolvega/Heerenveen/Joure/Grou en omgeving

Over Mij:

Hallo, ik ben Ineke (42), ik ben moeder van vier zonen in de leeftijd van 16,14,12 en een kleintje van een half jaar nu. Ik heb altijd met veel plezier in de zorg gewerkt.

Aangezien ik door het faillissement van mijn vorige werkgever zonder werk ben komen te zitten, ben ik opzoek gegaan naar een nieuwe baan. Iets met kinderen heeft mij ook altijd erg aangesproken, vandaar ook dat ik nu dit wil gaan doen.

Ik ben iemand die die graag creatief bezig is, wat de kids over het algemeen ook erg leuk vinden. Ik heb ook jaren een jeugd club geleidt met veel plezier. Verder hou ik van lekker buiten zijn, fietsen, wandelen etc maar ook lekker een boek lezen (voorlezen) vind ik leuk.

Wat ik belangrijk vind is dat ieder kind mag zijn wie hij is! Dat kinderen lekker kunnen spelen, leren, ontdekken, zich happy voelen en vertrouwen kunnen hebben in je. Dus zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Ik vind respect voor elkaar erg belangrijk, zowel naar ouders toe als naar kinderen.

Verder vind ik goede communicatie met ouders ook belangrijk zodat we op 1 lijn kunnen zitten wat weer erg belangrijk voor de kinderen is zodat ze weten waar ze aan toe zijn.

Mocht u dit aanspreken dan hoor ik graag van u. Ben ook altijd bereid om nader kennis te maken of vragen te beantwoorden. Voor meer informatie over een nanny aan huis in de omgeving Wolvega, Heerenveen kunt u contact opnemen met Mamaloe.

Graag tot ziens!

 

Met vriendelijke groet,

Ineke

Neem contact op