Nanny, oppas aan huis beschikbaar!

Nanny, oppas aan huis gezocht in Wolvega, Steenwijk, Heerenveen?


Nanny werkzaam in Wolvega, Steewijk, Heerenveen en omgeving
Beschikbaar: Maandag t/m Vrijdag
Werkervaring: 3 jaar
Doelgroep: kinderen van 0 tot en met 12 jaar.
Werkveld: Steenwijk e.o Wolvega e.o Heerenveen e.o
Rijbewijs: ja en in bezit van een auto

Ik ben Carolien, 26 jaar, ik woon in Steggerda (nabij Wolvega)

Ik heb het omgaan met kinderen altijd al leuk gevonden en bem daarom ook de opleiding tot onderwijsassistent gaan volgen. Hier heb ik ook een jaar stage gelopen op een school voor speciaal basisonderwijs. Vooral leerlingen in de klas met leerproblematiek, of moeilijker gedrag. Dat vind ik heel interessant!
Na de opleiding onderwijsassistent ben ik gaan werken in een logeerhuis voor kinderen met een gedragsproblematiek. (adhd, pddnos, autisme) Dit heb ik 3 jaar met heel veel plezier gedaan. Hier waren kinderen van 4-21 jaar. 

Het liefst zou ik bij de ouders thuis werken, omdat ik het belangrijk vind dat een kind in zijn eigen omgeving kan opgroeien en een kind zich toch altijd het beste voelt in zijn/ haar eigen omgeving.
Ik houd ervan om leuke dingen met kinderen te ondernemen, zoals knutselen, lekker naar het bos gaan, muziek luisteren/ dansen, of gewoon een balletje trappen is ook leuk.

In mijn vrije tijd sport ik veel en daarnaast ben ik coach van een meidenelftal van meiden van een leeftijd van 11 – 15 jaar. Dit doe ik ook met veel plezier.

Als u meer over mij te weten zou willen komen,of als u een oppas zoekt in Wolvega, Heerneveen of Steenwijk dan kunt u contact opnemen met Mamaloe!

Neem contact op