Nanny, oppas aan huis beschikbaar!

Nanny, oppas aan huis gezocht in Wolvega, Steenwijk, Heerenveen?


Nanny werkzaam in Wolvega, Steewijk, Heerenveen en omgeving
Beschikbaar: Maandag t/m Vrijdag
Werkervaring: 3 jaar
Doelgroep: kinderen van 0 tot en met 12 jaar.
Werkveld: Steenwijk e.o Wolvega e.o Heerenveen e.o
Rijbewijs: ja en in bezit van een auto

Dag ouder(s),

Mijn naam is Ciska, ik woon in Heerenveen. Ik heb het omgaan met kinderen altijd al leuk gevonden en ben daarom ook de opleiding tot onderwijsassistent gaan volgen. Hier heb ik ook een jaar stage gelopen op een school voor speciaal basisonderwijs. Vooral leerlingen in de klas met leerproblematiek, of moeilijker gedrag. Dat vind ik heel interessant!
Na de opleiding onderwijsassistent ben ik gaan werken als nanny en daarnaast werk ik 1 dag in de week in het basisonderwijs.

Het liefst zou ik, als nanny, bij de ouders thuis werken. Dit, omdat ik het belangrijk vind dat een kind in zijn eigen omgeving kan opgroeien en een kind zich toch altijd het beste voelt in zijn/ haar eigen omgeving.
Ik houd ervan om leuke dingen met kinderen te ondernemen, zoals knutselen, lekker naar het bos gaan, muziek luisteren/ dansen, of gewoon een balletje trappen is ook leuk.

In mijn vrije tijd sport ik veel en houd ik van lezen en shoppen.

Heel graag kom ik ik contact met een nieuw gezin om daar als nanny aan de slag te gaan. Interesse? Als u een oppas aan huis zoekt in Wolvega, Heerneveen of Steenwijk dan kunt u contact opnemen met Mamaloe!

Hartelijke groet, Ciska
Nanny Heerenveen

#oppas aan huis Heerenveen # gastouder aan huis Wolvega # Kinderopvang aan huis Steenwijk

Neem contact op