Gastouder aan huis/nanny gezocht?

Gastouder aan huis /nanny in de omgeving: Leeuwarden, Heerenveen, Drachten, Wolvega en Steenwijk


Gastouder aan huis /nanny in de omgeving: Leeuwarden, Heerenveen, Drachten, Wolvega en Steenwijk
Beschikbaar: maandag tot en met vrijdag
Opleiding: MBO Pedagogisch medewerker
Werkervaring: 5 jaar
Werkveld :Leeuwarden, Heerenveen, Drachten, Wolvega en Steenwijk
Rijbewijs: ja

Dag ouder(s),


Mijn naam is Harmanda. Ik heb in 2014 mijn diploma voor pedagogisch medewerker 3 gehaald. Ook heb ik stage gelopen en veel ervaring opgedaan. Hierbij heb ik alle leeftijden mogen begeleiden.. Ik heb tijdens mijn studie veel geleerd over de ontwikkeling van het kind. Zowel sociaal, motorisch als cognitief. 

Ik ben op zoek naar een gezin waar ik als nanny aan de slag kan. Hierbij wil ik leuke activiteiten doen met u kinderen. Zoals boekjes lezen om de cognitieve ontwikkeling/woordeschat te stimuleren. Ook wil ik met de kinderen kleuren enzovoort om de motorische ontwikkkeling te stimuleren. En tevens ook samen spelen om de sociale ontwikkeling te stimuleren. Ook gewoon lekker plezier maken met elkaar is natuurlijk gezellig en fijn.

Ik wil de kinderen een fijne dag bieden waar de kinderen zichzelf kunnen zijn. Ik kan me goed aanpassen aan de gezinssituatie. Ik ben spontaan, flexibel en neem graag initiatief.


Mocht u na het lezen hiervan nieuwsgierig zijn geworden, neem dan contact op met Mamaloe te Drachten, zodat we kennis kunnen maken en kijken of er een klik is. 


Vriendelijke groet Harmanda

Neem contact op