Gastouder, nanny, oppas aan huis gezocht?

nanny beschikbaar voor de omgeving Wolvega, Heerenveen, Drachten, Joure


Gastouder aan huis werkt in de omgeving van: Wolvega, Heerenveen, Drachten, Joure.
Ervaring: ja
Opleiding: MBO 4
Voorkeur dagen: maandag, woensdag en vrijdag
Rijbewijs: ja + bezit van een auto
Doelgroep : 0 tot 12 jaar
Ervaring : stage en werkervaring
Omgeving: Wolvega, Heerenveen, Oudeschoot,  Noordwolde, Steenwijk, Meppel, Joure, Sneek, Drachten, Gorredijk, Nieuwe / oudehorne

Dag lieve ouder/ouders,

Ik ben Kristen, wonend te Wolvega en  21 jaartjes jong. Ik ben in het bezit van het diploma gespecialiseerd kinderopvang niveau 4, en daarvoor heb ik pedagogisch werk niveau 3 afgerond.
Ik werk sinds kort op een bso maar wil daar graag een fijne baan naast hebben. Ik heb ervaring opgedaan door middel van stage, ( 3 jaar ) en ben nu werkzaam op de bso voor 2 middagen. Dit zijn de dinsdagen en de donderdagen. Daarom gaat mijn voorkeur uit naar de  maandag, woensdag en vrijdag.
Ik ben een enthousiaste, lieve sociale en vrolijke meid die graag met kinderen omgaat en het niet vervelend vind om de huishouding bij te houden.
Wat ik belangrijk vind is kijken naar wat de kinderen leuk vinden en aan de hand daarvan inspelen op de behoeftes en wensen van de kinderen. Samen knutselen , een rondje wandelen, gezamenlijk eten, een boekje lezen of er heerlijk op uit.
Ik hoop dat jullie ontzettend enthousiast raken   en ik zie graag een positieve reactie tegemoet. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met mamaloe te Drachten!


Lieve groetjes,
Kristen
 

Neem contact op