U zoekt een een gezellig en vrolijke oppas aan huis?

Nanny aan huis uit Veenwouden is per direct beschikbaar


Beschikbaar: diverse dagen, startdatum in overleg
Opleiding: Helpende, MBO PW3 
Werkervaring: Stages, kinderopvang en peuterspeelzaal
Cursussen: EHBO met AED + kinderziekten
Doelgroep: alle leeftijden 
Werkveld: Drachten omgeving, Leeuwarden omgeving 
Rijbewijs: Ja  

Beste ouders/ verzorgers,

Mijn naam is Bettie, ik ben 30 jaar oud en woon in Veenwouden. Ik heb een partner en ben zelf moeder van twee meiden. In het jaar 2008 op de Friese Poort Dokkum heb ik mijn diploma Helpende gehaald en in 2010 heb ik mijn diploma Sociaal Pedagogisch Medewerker gehaald ook op het ROC Friese Poort in Dokkum. Tijdens mijn studie heb ik veel ervaringen opgedaan in de kinderopvang en op de peuterspeelzaal. 

Daardoor lijkt het mij heel erg leuk om met kinderen te gaan werken. Ben heel erg betrokken en geïnteresseerd in kinderen. In mijn vrije tijd heb ik wel opgepast van jong en oud. Ik maak makkelijk contact en beleef veel plezier aan het stimuleren op alle ontwikkeling’s gebieden. 

Ik doe de opvang bij u thuis, de kinderen kunnen dan in hun eigen omgeving blijven, met vriendjes & vriendinnen spelen of hun sport blijven beoefenen. Zo kan ik de kinderen een veilige en vertrouwde omgeving bieden. Ik vind het leuk om met de kinderen te wandelen, knutselen enz. En natuurlijk huishoudelijke klusjes doen en eventueel een boodschap bij de winkel. 

Mogt u interesse of vragen hebben dan hoor ik dat graag. U kunt voor meer informatie, een kostenplaatje of een vrijblijvende kennismaking contact opnemen met Gastouder en Nanny-service Mamaloe. U komt in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, waardoor de opvang zeker niet duurder is dan een reguliere gastouder of een kdv.

Spontane groet, Bettie 
Nanny aan huis

Neem contact op