Ervaren oppas aan huis biedt zich aan voor gezinnen uit de omgeving van Dokkum en Leeuwarden

Oppas aan huis gezocht in de omgeving Dokkum, Leeuwarden?


Beschikbaar: diverse dagen in overleg
Opleiding: MBO Sociaal pedagogisch medewerker niveau 4, HBO Sociaal Pedagogische hulpverlening
Werkveld: 4 jaar
Doelgroep:0-12 jaar
Werkveld: Leeuwarden en omstreken (Hardegarijp, Dokkum, Damwoude, Drachten, Burgum etc.)
Rijbewijs/auto: ja

Hallo ouders/verzorgers,

Mijn naam is Anita en woon in Dokkum. Vorig jaar (2016) heb ik mijn diploma pedagogisch medewerker behaald op het MBO. Ik heb een 3-jarige opleiding gevolgd met vele stages. Zoals stages op de peuterspeelzaal, kinderopvang en BSO. Na het behalen van mijn diploma ben ik in de zomer aan het werk geweest bij Kids First COP groep. In deze 3 jaren heb ik veel ervaring opgedaan met de leeftijd 0-12 jaar. Ik heb het werken met kinderen altijd al leuk gevonden en doe het nu nog met veel plezier. Ik vind het leuk om met kinderen activiteiten te doen zoals knutselen, bakken, spelletjes doen en te spelen. Ik maak snel contact met kinderen en merk dat kinderen het al snel leuk vinden om met mij te spelen.  Naast het plezier hebben vind ik het ook belangrijk om de ontwikkeling van het kind te stimuleren, want dat telt net zo veel mee.

Naast het volgen van mijn hbo-opleiding vind ik het nog steeds leuk om op kinderen op te passen en ben bereid dat naast mijn studie nog te gaan doen.

Ik doe de opvang bij u thuis, zodat de kinderen in hun eigen veilige omgeving kunnen blijven, en kunnen spelen met vrienden/vriendinnetjes en hun eigen gang kunnen gaan met eigen speelgoed etc. Zelf vindt het belangrijk en fijn dat een kind zich snel veilig en vertrouwd voelt. En dat werkt natuurlijk het snelst in eigen omgeving.

Ik ben bereid om meerdere taken eventueel uit te voeren. Moet het huishouden gedaan worden? Geen probleem. Ook ben ik bereid om uw kinderen naar school te brengen of naar sport of vrienden. Met mijn rijbewijs in bezit is dat geen enkel probleem!

Mocht u interesse of vragen hebben dan hoor ik het graag!

 

Liefs,

Anita

Neem contact op