Nanny aan huis uit Leeuwarden, per direct beschikbaar!

Gastouder aan huis uit Kootsertille kan per direct beginnen met oppassen bij u thuis!


Nanny voor de omgeving: Leeuwarden, Drachten, Kootstertille, Surhuisterveen, Harkema, Buitenpost, Kollum, Burgum, Dokkum, Damwoude, Hardegarijp
Beschikbaar: Maandag t/m zaterdag
Rijbewijs/auto: Ja.
Diploma’s: MBO Kinderopvang niveau 4.
Ervaring: Ja, o.a. als nanny bij diverse gezinnen via Mamaloe.
Werkveld: Binnen een straal om Leeuwarden heen (Drachten, Leeuwarden, Heerenveen, Goutum, Stiens etc)

Dag ouder(s),

Mijn naam is Eleni en sinsd een aantal jaar in het bezit van het diploma ‘Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Kinderopvang niveau 4’. Tijdens de opleiding heb ik ervaring opgedaan bij een basisschool en verschillende kinderdagverblijven. Hier heb ik onder andere veel geleerd over de opvoeding en verzorging van kinderen en het begeleiden en stimuleren bij de ontwikkeling. 

Het creëren van een gezellige en veilige omgeving waarbij kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen, is voor mij erg belangrijk. Ook een goede communicatie met de ouders is voor mij een belangrijk punt om de opvang voor de kinderen zo fijn mogelijk te laten verlopen.

Hoe anderen mij omschrijven: Ik ben verantwoordelijk, creatief, enthousiast, geduldig, communicatief vaardig en flexibel. Ik vind het leuk om met kinderen te knutselen, spelletjes te doen, buiten te spelen en actief/sportief bezig te zijn. 

Daarnaast spreek ik zowel Nederlands als Fries en ben ik in het bezit van rijbewijs B en een eigen auto.

Ik ben per direct beschikbaar en ik zou het leuk vinden om snel aan de slag te gaan. Voor meer informatie of een kennismaking kunt u contact opnemen met Mamaloe, te Drachten.

Lieve groet Eleni,
Nanny aan huis uit Leeuwarden

# oppas aan huis Leeuwarden, Nanny Leeuwarden, Gastouder aan huis Leeuwarden, Kinderopvang aan huis Leeuwarden, Gastouderopvang Leeuwarden, Drachten, Friesland.

Neem contact op