Nanny, per direct beschikbaar!

Gastouder aan huis uit Kootsertille kan per direct beginnen met oppassen bij u thuis!


Nanny voor de omgeving: Leeuwarden, Drachten, Kootstertille, Surhuisterveen, Harkema, Buitenpost, Kollum, Burgum, Dokkum, Damwoude, Hardegarijp
Beschikbaar: maandag, woensdag, zaterdag en zondag.
Rijbewijs/auto: Ja.
Diploma’s: Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Kinderopvang niveau 4.
Ervaring: Ja, o.a. als nanny bij gezin met 3 kinderen waarvan een baby, stage bij een basisschool en verschillende kinderdagverblijven
Werkveld: Binnen een straal van 25 km vanaf Kootstertille. (Drachten, Leeuwarden etc)

Mijn naam is Froukje en sinds september 2016 in het bezit van het diploma ‘Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Kinderopvang niveau 4’. Tijdens de opleiding heb ik ervaring opgedaan bij een basisschool en verschillende kinderdagverblijven. Hier heb ik onder andere veel geleerd betreffende de opvoeding en verzorging van kinderen en het begeleiden en stimuleren bij de ontwikkeling. 

Het creëren van een gezellige en veilige omgeving waarbij kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen, is voor mij erg belangrijk. Ook een goede communicatie met de ouders is voor mij een belangrijk punt om de opvang voor de kinderen zo fijn mogelijk te laten verlopen.

Ik ben verantwoordelijk, creatief, enthousiast, geduldig, communicatief vaardig en flexibel. Ik vind het leuk om met kinderen te knutselen, spelletjes te doen, buiten te spelen en actief/sportief bezig te zijn. 

Daarnaast spreek ik zowel Nederlands als Fries en ben ik in het bezit van rijbewijs B en een eigen auto.

Ik ben per direct beschikbaar en ik zou het leuk vinden om snel aan de slag te gaan. Voor meer informatie of een kennismaking kunt u contact opnemen met Mamaloe, te Drachten.

Neem contact op