Enthousiaste en vrolijke gastouder aan huis met ervaring is per direct beschikbaar!

Nanny, oppas aan huis uit Leeuwarden is enthousiast om de opvang van uw kinderen te doen.


Beschikbaar: Per direct op maandag t/m vrijdag. Avond en weekend is in overleg mogelijk.
Opleiding: MBO
Werkervaring: ± 8 jaar bij meerdere oppas adressen en stage’s.
Werk gebied: Omgeving Leeuwarden (± 30-40 km).
In het bezit van rijbewijs en auto.

Dag ouders,

Mijn naam is Jolanda. Ik ben 23 jaar oud en woon in Leeuwarden.

Toen ik nog op het VMBO zat heb ik stage gelopen bij een kinderopvang in Heerenveen. Hier heb ik het zo naar mijn zin gehad dat ik er nog vaak langs ben geweest. Daardoor heb ik veel ervaring op gedaan in de omgang met kinderen. Hier heb ik een aantal oppas adressen aan overgehouden.

Na mijn VMBO gehaald te hebben was ik gestart met de opleiding verzorgende IG bij ROC Friese Poort te Drachten. Met als doel kraamverzorgende te worden. Na 3 jaar heb ik de opleiding moeten onderbreken wegens familieomstandigheden. Ik heb ervoor gekozen om het diploma helpende zorg & welzijn in ontvangst te nemen.

Nu ben ik op zoek naar een gezin waar ik als nanny aan de slag kan. Waar ik de kinderen een leuke en fijne dag kan bezorgen in hun eigen vertrouwde omgeving. Ik stimuleer graag alle ontwikkelingsgebieden van de kinderen zodat de ontwikkeling optimaal gestimuleerd word. Ik wil er graag voor zorgen dat de dagindeling zoveel mogelijk hetzelfde blijft als bij de ouders. Dan weten de kinderen precies waar ze aan toe zijn. Verder ben ik vrolijk, flexibel, geduldig, creatief, ik kan goed luisteren en ik kom gemaakte afspraken na. Verder vind ik het geen probleem om een aantal huishoudelijke klusjes uit te voeren.

Heeft u interesse neemt dan contact op met Gastouderservice Mamaloe, zij regelen de nanny-service in Leeuwarden en omgeving.

Met vriendelijke groet,

Jolanda

Neem contact op