Gastouder aan huis / nanny in Leeuwarden


Beschikbaar als: Nanny / gastouder aan huis in Leeuwarden
Beschikbaar op: Maandag t/m vrijdag (weekend in overleg)
Opleiding:   MBO sociaal pedagogisch medewerker, niveau 4
Voor:    kinderen van 0 tot 12 jaar
Rijbewijs B:   Ja
Auto:   Ja
Werkgebied:  Aldeboarn en omstreken (Akkrum, Grou, Irnsum, Nij Beets, Reduzum, Heerenveen, Leeuwarden etc.)
Overig: EHBO en AED diploma
Beste ouders,

Mijn naam is Astrid, ik ben 20 jaar en woon in Aldeboarn. (nabij Leeuwarden) Dit jaar heb ik mijn diploma als sociaal pedagogisch medewerkster (niveau  4) behaald. Daarom ben ik nu vol enthousiasme op zoek naar een leuk en gezellig gezin waar ik als gastouder aan de slag mag!

Ik heb werkervaring opgedaan op verschillende peuterspeelzalen, een kinderdagverblijf met de doelgroep van 0 tot 4 jaar en op een buitenschoolse opvang met een doelgroep van 4 tot 12 jaar. 
Als gastouder ben ik actief met de kinderen bezig. Ik speel met ze, praat met ze, help ze waar nodig is maar ik luister vooral goed naar wat de kinderen willen en waar hun interesses liggen. Vervolgens probeer ik hier zo goed mogelijk op in te spelen. Ook vind ik het leuk om verschillende activiteiten aan uw kinderen aan te bieden. Denk dan aan: knutselen (met allerlei verschillende materialen), bakken, dansen, zingen, doe en denk spellen etc. Een punt dat ook hoog op mijn lijstje staat is het buiten zijn. Kinderen die regelmatig buiten spelen zitten beter in hun vel en kunnen zich goed uitleven.

Ik vind het erg belangrijk dat uw kind zich op zijn/ haar eigen tempo kan ontwikkelen. Een kind ontwikkelt zich het best in een vertrouwde omgeving en niets is natuurlijk zo vertrouwd als uw eigen huis. Het is dan een groot voordeel dat ik als gastouder naar uw huis kom. Ook vind ik het geen probleem om een aantal huishoudelijke klusjes uit te voeren. 

Eigenschappen: Lief, betrouwbaar, flexibel, vrolijk en zorgzaam.

Bent u als ouder(s)  op zoek naar een oppas in Leeuwarden, dan hoop ik met u en uw kinderen in contact te komen.

Met vriendelijke groet,
Astrid

Neem contact op