Oppas aan huis gezoch in Leeuwarden?

Gastouder aan huis in Wartena,Warga,Leeuwarden, Garijp of Bergum gezocht?


Gastouder aan huis in Wartena,Warga,Leeuwarden, Garijp of Bergum.
Beschikbaarheid: Maandag,dinsdag,woensdag,donderdag,vrijdag en zaterdag.
Van 7:00-17:00 uur wel doe ik tussenschoolse opvang di,do van 11:45-13:15
Opleiding: MBO Pedagogisch medewerker nivea 3, EHBO voor gastouders aan baby's en kinderen tot 12 jaar
Rijbewijs: Nee, mee bezig
Werkervaring: 5 jaar
Doelgroep: 0 tot 12 jaar
Werkveld: kleine dorpjes zoals wartena,warga,wirdum,goutem,zuiderburen,leeuwarden,garijp en bergum.

 

Hallo ouders/verzorgers en kinderen,

Ik zal mij even voorstellen, ik ben Annemari en ik ben 21 jaar oud. Ik ben net geslaagd voor de opleiding pedagogisch werk en heb veel ervaring met kinderen.

Zowel mijn neefjes en nichtjes, gehandicapte kinderen, baby's, peuters en oudere kinderen tot 13 jaar. De reden waarom ik kinderen geweldig vind is het feit dat je iets kan bijdragen in de ontwikkelng, je krijgt energie van kinderen en ze zijn eerlijk en oprecht.

Ik ben iemand die vrolijk,spontaan, flexibel,geduldig,creatief is en goed kan luisteren en het beste voor een ander wil. Ook neem ik zelf iniatief. Ik vind het leuk om met kinderen te werken en vooral binnen een gezin. Omdat het vaak gaat om kinderen in verschillende leeftijden, er is meer tijd en aandacht voor de kinderen, een vertrouwfe veilige omgeving zodat het kind zijn eigen dingen heeft en kan doen. Iedere leeftijd vind ik interesant en ik stimuleer dan ook graag alle ontwikkelingsgebieden van de kinderen zodat de ontwikkeling optimaal gestimuleerd word. Denkend aan knutsel activiteiten, wandelen, gezellig een spelletje spelen of kletsen. Ik ben iemand die voor veel dingen in is.

Daarnaast ben ik iemand van normen en waarden en vind ik structuur erg belangrijk.Ik wil dan ook zoveel mogelijk aansluiten bij de dagindeling van de ouders/verzorgers.Als ik iets zeg dan kom ik dat na, zodat de kinderen en ik zelf weten waar we aan toe zijn.

En licht huishoudelijke taken zou ik wel op mij willen nemen als afwassen,was ophangen, wassen of stofzuigen. Maar de kinderen staan voorop!

Ik vind het belangrijk dat de kinderen,maar ook de ouders zich op hun gemak voelen bij mij. En dat de ouders met een tevreden gevoel de kinderen bij mij achter laten.

Heeft u nog vragen? Of heeft u intresse? Dan hoor ik dat graag.

Groeten,

Annemari

Neem contact op