Gastouder aan huis in Leeuwarden en omgeving


Beschikbaar:   Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag.
Opleiding:       MBO Pedagogisch medewerker 
Cursussen:     Kinder-EHBO.
Werkervaring: 4 jaar.
Doelgroep:     Kinderen van 0 tot 12 jaar.
Werkveld:       Alles in de omgeving van Harlingen, Franeker, Leeuwarden.
Vervoer:         Ik beschik over een auto en een rijbewijs.

Hallo ouders,

Ik  ben Annet, 21 jaar en ik woon in Sexbierum. In 2013 ben ik afgestudeerd als Pedagogische Medewerker niveau 3 aan de Friese Poort te Leeuwarden. Kinderen spraken me namelijk altijd al aan en daarom heb ik gekozen om deze opleiding te volgen. Ik heb gedurende mijn opleiding veel plezier gehad, maar vooral veel ervaring opgedaan. Ik heb namelijk tijdens deze opleiding in de praktijk veel geleerd over de opvoeding en behoeftes van de kinderen.

Ik heb tijdens mijn opleiding diverse stages gehad, zoals de kinderopvang, de peuterspeelzaal en de BSO. Naast mijn MBO diploma’s heb ik bovendien een kinder- EHBO diploma behaald.

Ik ben in het bezit van een auto, waardoor ik zeer flexibel ben in te zetten. Ik ben een lieve en zorgzame gastouder. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich op hun gemak voelen bij mij en dat de ouders met een tevreden en goed gevoel hun kinderen bij mij kunnen achter laten. Verder onderneem ik graag activiteiten met de kinderen. Dit kan zowel binnenshuis als buitenshuis zijn. Ook vind ik het belangrijk om rust en regelmaat zichtbaar te maken naar de kinderen toe.

Ik ontvang de kinderen niet in mijn eigen woning maar ik verzorg de opvang in de woning van de ouders. Dit betekent dat ik bij u over de vloer kom en dat ik als u dit wenst een handje mee kan helpen met huishoudelijke taken.

Iets wat me erg aanspreekt in het werken met kinderen is dat elke dag anders is en kinderen nooit een dag hetzelfde zijn.

 

Mocht u interesse of vragen hebben dan hoor ik graag van u!

Groetjes, Annet

Neem contact op