Gastouder aan huis / nanny in Leeuwarden gezocht?

Oppas aan huis of nanny gezocht in de omgeving: Leeuwarden, Drachten, Oudega, Garyp, Burgum, Opeinde, Nijega, Harkema, Drogeham,


Nanny uit omgeving Leeuwarden

Beschikbaar: 2 tot 4 dagen in de week (weekends altijd)
Werkervaring: 3 jaar onderwijsassistent, 3 jaar gastouder
Opleiding: MBO en EHBO
Rijbewijs/auto: Ja, beide
Werkt in Leeuwarden en omstreken (Drachten, Oudega, Garyp, Burgum, Opeinde, Nijega, Harkema, Drogeham, Leeuwarden etc.)

Hallo mama’s en papa’s!

Mijn naam is Bracha, 28 jaar en ik woon in Goutum. (nabij Leeuwarden). Ik heb een MBO onderwijsassistent niveau 4 diploma.Ik werk al 3 jaar als onderwijsassistent in het basisonderwijs, dit op 1 vaste dag. Ik ben in bijna alle groepen wel werkzaam geweest. Van knutselen en buiten spelen met de kleuters, naar taal en rekenen in de bovenbouw. Ook werk ik veel individueel met kinderen die wat moeilijker mee kunnen komen. Ontzettend leuk en 

Ik heb 3 jaar als gastouder gewerkt in omgeving Leeuwarden, bijvoorbeeld bij een gezin met 3 kinderen. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan. Omdat de kinderen wat te oud werden is dat gestopt. Daarom zoek ik nu weer kindjes om op te passen.

Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig bij mij voelen en op hun gemak zijn. Ik ga graag met ze op pad. Lekker wandelen of naar de speeltuin. Binnen een spelletje doen en spelen met speelgoed is ook leuk. Omdat ik bij de vraagouders thuis kom, blijven de kinderen in hun vertrouwde omgeving. Halen en brengen, van en naar school is geen probleem. Een handje helpen met huishoudelijke taken is prima.

Zoekt u een oppas aan huis of nanny in Leeuwarden of heeft u nog vragen, dan hoor ik het graag van u U kunt contact opnemen met Gastouder en Nanny-service Mamaloe.

Hartelijke groet, Bracha
Nanny aan huis uit Goutum

# oppas aan huis Leeuwarden, Nanny Leeuwarden, Gastouder aan huis Leeuwarden, Kinderopvang aan huis Leeuwarden,

 

Neem contact op