Gastouder aan huis / nanny in Leeuwarden


Beschikbaar: Maandag t/m vrijdag
Opleiding: MBO PW3 Kinderopvang, MBO PW4 Kinderopvang.
Werkervaring: 4 jaar
Cursussen: Laten spelen is een vak en EHBO met AED
Doelgroep: 0-12 jaar.
Werkveld: Werkt in Drachten en omstreken. (Leeuwarden, Opeinde, Burgum, Dokkum, Hurdegaryp, Drachten, Drachten opsterland, Beetsterzwaag, Gorredijk, Heerenveen etc.)
Rijbewijs/auto: Ja

Beste ouders/verzorgers,

Mijn naam is Franciska, ik ben 19 jaar en woon in Damwoude. In 2012 heb ik mijn diploma PW3 behaald op het ROC Friese Poort te Dokkum. In 2013 heb ik mijn diploma PW4 behaald ook op het ROC Friese Poort te Dokkum. Tijdens mijn studie heb veel ervaringen opgedaan in de kinderopvang, peuterspeelzaal en BSO.  Momenteel werk ik als invalkracht op een agrarische kinderopvang.

Voor mij is hiermee duidelijk geworden dat ik het liefst met kinderen tot 12 jaar werk. Ik ben namelijk erg betrokken en geïnteresseerd in kinderen. In mijn vrije heb ik altijd veel opgepast en speel graag met kinderen. Ik leg makkelijk contact met kinderen en merk aan kinderen dat ze het erg leuk vinden met mij te spelen. Daarnaast beleef ik ook veel plezier aan kinderen te stimuleren op alle ontwikkelingsgebieden.

Ik doe de opvang bij u thuis. De kinderen kunnen dan in hun veilige omgeving blijven. Ik vind het namelijk belangrijk om de kinderen een veilige en vertrouwde omgeving te bieden. Ik vind het leuk om samen met de kinderen een wandeling te maken of creatief bezig te zijn. Ook zou ik eventueel huishoudelijke klusjes voor u kunnen doen.

Mocht u interesse of vragen hebben, dan hoor ik dat graag!

Groetjes,

Franciska

Neem contact op