Oppas aan huis / nanny in Leeuwarden of de Zwaagwesteinde


Oppas/ gastouder omgeving Leeuwarden, De westereen, Zwaagwesteinde

Beschikbaar op: maandag tm vrijdag.
Opleiding: MBO
Werkervaring: 3 jaar.

Hallo!

Laat ik mij eerst eens even voorstellen, Mijn naam is Grietje (22), ik woon met veel plezier in Zwaagwesteinde/De Westereen. (nabij Leeuwarden)

Hier woon ik samen met mijn man en mijn zoontje van 8 maand. Ik ben een geregistreerd gastouder, en ben opzoek naar een leuk gastgezin, waar ik de opvang mag komen verzorgen. Mijn zoontje verblijft op mijn werkdagen/uren bij zijn beppe, maar het moet mogelijk zijn dat hij eventueel een keertje mee kan komen. I

Ik ben nu nog werkende bij een gastgezin met 3 kinderen van (0-10 jaar), maar dit loopt dit per april af en ben ik opzoek naar een nieuw gezin. Bij dit gezin ben ik nu 2 jaar aan de slag als gastouder, en in mijn opleidingen heb ik nog ervaringen op gedaan bij diverse bedrijven waarond kinderopvang en peuterspeelzalen. Ben in bezit van een rijbewijs, en alle papieren voor gastouder zoals, ehbo, verklaring van goed gedrag etc.

Ik vind het belangrijk dat de kinderen hun zelf kunnen zijn, en plezier hebben. Als de kinderen niet naar school hoeven vind ik het leuk om samen dingen te gaan doen, zoals knutselen, tekenen, spelen of lekker buiten spelen zoals naar de speeltuin etc.

Als u meer wilt weten, dan hoor ik het graag.

Groetjes Grietje

Neem contact op