Nanny, gastouder aan huis gezocht in Leeuwarden?

Gastouder aan huis in Leeuwarden en omgeving per direct beschikbaar.


Gastouder aan huis in Leeuwarden en omgeving Leeuwarden
Beschikbaar: maandag t/m zondag.
Opleiding: Pedagogisch medewerker kinderopvang.
Doelgroep: 0 t/m 12 jaar.


Dag ouders en kinderen,


Mag ik mij aan u voorstellen? Mijn naam is Jacqueline en ik woon in het mooie Leeuwarden. Op het moment ben ik aan het afstuderen als Pedagogisch Werker Kinderopvang. Dit is een volwassen opleiding die ik volg in Heerenveen

Mijn grote droom is om naar Engeland te gaan verhuizen. Hiervoor wil ik zoveel mogelijk ervaring op doen en ik ben al goed op weg. Ik ontvang mijn diploma eind dit schooljaar (2015-2016) daarna wil ik een aantal jaren actief aan het werk zijn hier in Nederland en zo met een zak vol ervaring naar Engeland gaan. En daar als nanny gaan werken.

Op het moment loop ik een jaar stage bij een kinderopvang (doelgroep 0-4) wat ik met onwijs veel plezier doe. Daarvoor heb ik een jaar stage gelopen bij 2 verschillende peuterspeelzalen. Voor mijn stages heb ik nog op mijn vrije middagen en avonden mogen babysitten.

Mijn passie ligt bij dit beroep en ik hoop dat u mij helpt mijn droom waar te maken en dat ik een aantal jaren u mag helpen door met veel liefde uw kinderen op te vangen en te begeleiden.


Vrolijke groet,

Jacqueline

Neem contact op