Ervaren oppas aan huis biedt zich aan voor gezinnen uit de omgeving van Heerenveen, Leeuwarden.

Oppas aan huis beschikbaar voor de omgeving Leeuwarden, Drachten, Heerenveen.


Beschikbaar: diverse dagen in overleg tussen 8 en 18 uur .
Opleiding: MBO helpende zorg en welzijn (gastouder), vwo. Universiteit
Cursussen: kinder EHBO
Werkervaring: 25 jaar
Doelgroep: kinderen van 0 tot en met 10 jaar.
Werkveld: Leeuwarden en omstreken
Gewenst aantal uren per week: 24-30 uur
Ik beschik over een auto en een rijbewijs

Dag ouders,

In mijn werk als nanny vind ik het belangrijk om geduldig, rustig en geïnteresseerd te zijn. Mijn karakter is zorgzaam en lief, ik creëer graag een warme en vrolijke sfeer waarbinnen de kinderen zich veilig kunnen voelen. Tegelijkertijd ben ik consequent, verantwoordelijk en heb ik oog voor waarden en normen. Ik ben me er bewust van dat ik daarin een voorbeeldfunctie heb. Graag werk ik volgens de 3 R's (rust, reinheid en regelmaat), ik hou van knutselen, voorlezen, een eindje wandelen, spelletjes doen, lekker gek doen samen, creatief spelen (een hut bouwen) of even fijn met elkaar op de bank zitten om te zingen of te kletsen. Ik ben op de hoogte van wat gezonde voeding is en weet welke ontwikkelingsfase hoort bij welke leeftijd.
Uiteraard heb ik een EHBO diploma en doe ik tussen de werkzaamheden door met alle gemak wat huishoudelijke klusjes. Ik loop de kantjes er niet van af en zet me altijd voor de volle 100% in. In het contact met de ouders stel ik me open op en hoor ik graag van de ouders wat ze van mijn manier van werken vinden. Ik ben communicatief sterk, kan kritiek ontvangen en overleg graag regelmatig om samen met de ouders een goed team te vormen.

Verder vind ik dat ik voldoende ervaring heb om de functie goed in te vullen: • ik heb een aantal jaar als vrijwilliger gewerkt op de peutergroep van een speelzaal en op een kinderopvang. • ik heb een kinderopvang aan huis gehad • Sinds de zomer van 2015 werk ik als nanny in Leeuwarden en omgeving.

Zoek u een fijne nanny aan huis uit Leeuwarden? Dan kun u contact opnemen met Gastouderservice Mamaloe, zij bemiddelen in nanny opvang aan huis in Leeuwarden.

Hartelijke groet, Jessica

Neem contact op